Ανθή Σαλαγκούδη: «Είχα στοχοποιηθεί στην ΕΡΤ και μου έκαναν καψόνια, κανείς δεν μου ζήτησε συγγνώμη»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού παραχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, για τον «πόλεμο» που δέχτηκε στην ΕΡΤ, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Είχα μία αμυντική στάση, γιατί έχω ακούσει πολλά και μάλιστα για πράγματα που δεν έφταιγα. Άκουγα να λένε ότι βρίσκω δουλειές εξαιτίας του πατέρα μου, ο οποίος είναι ανενεργός πολλά χρονιά από την πολιτική», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είπε στη συνέχεια: «Δεν απαντάω στους haters. Υπήρχαν περίοδοι που είχα ανά δευτερόλεπτο ένα υβριστικό μήνυμα στο twitter. Είχα στοχοποιηθεί από συνάδελφους στην ΕΡΤ που μου έκαναν καψόνια. Κανένας δεν μου ζήτησε συγγνώμη, απλά επιδίωκαν να έρθουν σε επαφή μαζί μου και μου μιλούσαν σαν να μην τρέχει κάτι. Υπήρχαν δημοσιεύματα που έλεγαν ανυπόστατα πράγματα και κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν ισχύουν, ήμουν ο εύκολος στόχος. Στην ΕΡΤ έκαναν στοχευμένα στάσεις εργασίας πάνω στην εκπομπή μου και βγαίναμε μία φορά την εβδομάδα».

Όσο για τα προσωπικά της, η Ανθή Σαλαγκούδη δήλωσε: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου, θα πω στον άμεσα ενδιαφερόμενο αν είμαι ερωτευμένη. Γνωρίστηκα με τον σύντροφό μου σε μία φωτογράφιση που έκανα για ένα περιοδικό σχετικά με την κατάψυξη ωαρίων, μετά χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε. Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι που ενδιαφερόταν να βάλει νυφικό, με ενδιαφέρει να έχω μία ισορροπημένη συντροφική σχέση».