Ανθή Βούλγαρη: «Μου λέει δημοσίως: πήγαινε πλύνε τα πιάτα στο σπίτι σου – Του απάντησα»

Την Ανθή Βούλγαρη υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA άνοιξε τα χαρτιά της το απόγευμα της Δευτέρας (3/6), μιλώντας για τον σεξισμό και τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί στην πορεία της στον χώρο.

«Έχω τσακωθεί με τηλεθεατή δημοσίως, γιατί μου είχε πει: πήγαινε πλύνε τα πιάτα στο σπίτι σου. Μου το έστειλε σε μηνύματα. Του απάντησα ότι δεν θέλω να πάω να πλύνω τα πιάτα μου τώρα, γιατί δουλεύω, θα πάω μετά», περιγράφει η Ανθή Βούλγαρη.

«Πιο παλιά άνοιγα πολύ πιο συχνά διάλογο, τώρα δεν είναι και τόσο επικριτικά τα σχόλια. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Είναι απίστευτο ότι θα σε πειράξει το αρνητικό. Ενώ μπορεί να έχεις δέκα θετικά μηνύματα, θα σε πειράξει το ένα αρνητικό. Εντάξει, εκεί θέλει δουλειά με τον εαυτό σου», επισημαίνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να αποδεχθούμε αυτό που δεν είναι κοντά σε εμάς. Εκεί επαναστατούμε μέχρι να το συνηθίσουμε. Ως γυναίκα αντιμετώπισα σεξισμό. Δεν ξέρω αν το κάνουν επειδή το πιστεύουν ή επειδή θέλουν να σε κάνουν να θυμώσεις», σχολιάζει η Ανθή Βούλγαρη στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

«Ακόμα και το γεγονός ότι ξεκινάμε την εκπομπή χορεύοντας και τραγουδώντας, κόντεψα να…κρεμαστώ για αυτό. Ο κόσμος θέλει την αλήθεια μας, εγώ αυτό εισπράττω. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά κάνει ένα ξεκαθάρισμα ο κόσμος. Έχουμε ρωτήσει τι αρέσει και τι δεν αρέσει; Κι αυτό με την τηλεθέαση είναι πολύ μεγάλο θέμα, ίσως θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που τη μετράμε», σημειώνει σε άλλο σημείο η Ανθή Βούλγαρη.