Αντιδρά η Κοντογεώργη για την προσωπική της ζωή: “Δεν θέλω να αποτελώ μέρος αυτής της συζήτησης”

Με αφορμή τη συνεργασία με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και τον Θανάση Τσαλταμπάση, αυτό το καλοκαίρι, η Νάντια Κοντογεώργη έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Μπιμπισίδη και την κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει φέρει ο χρόνος στην προσωπική της ζωή αλλά και

Ειδικότερα, η Νάντια Κοντογεώργη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθάνομαι ότι αλλάζω, σε κάποια πράγματα ωριμάζω, σε κάποια πράγματα επαναπροσδιορίζομαι και βάζω περισσότερο την παιδική χαρά μέσα στα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια έχω μειώσει πολύ το αυτομαστίγωμα και μου δίνω καμιά φορά το μπράβο, γιατί μου το χρωστάω και το αξίζω. Έχω βρεθεί μέσα από την ψυχοθεραπεία σε κομβικά σημεία αλήθειας χωρίς να έχει υπάρξει από τη ζωή κάποιο ενημερωτικό και το αντίθετο. Και από τη ζωή έχουν υπάρξει ενημερωτικά ούτως ώστε να μπω στη διαδικασία να μετακινηθώ».

«Μου άλλαξαν τη ζωή οι φίλοι ζωής μου, οι φίλοι που είχαμε ρωγμές και απομακρυνθήκαμε γιατί είναι μαθήματα και φυσικά οι έρωτες. Δεν θέλω όμως να απαντάω για την προσωπική μου ζωή γιατί μετά απομονώνονται πράγματα, φωτογραφίες και αυτά. «Α είναι ερωτευμένη», «α δεν είναι ερωτευμένη, είναι μόνη της», «πόσο χρονών είναι; Έχει παντρευτεί; Έχει κάνει κανένα παιδί; και τα λοιπά. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος αυτής της συζήτησης, θέλω να με προστατεύω από αυτά».

«Φροντίζω πια να παίρνω τις αποστάσεις μου και να επανέρχομαι όταν και γω νιώθω ότι είμαι εκεί και μπορώ να προσφέρω κάτι από το υγιές μου κομμάτι και όχι από το υστέρημα μου λόγω της συναισθηματικής μου εξάντλησης» συμπλήρωσε επίσης, σε άλλο σημείο, η Νάντια Κοντογεώργη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.