Αντίνοος Αλμπάνης για Αλέξη Κούγια: “Ύποπτα μου φαίνονται όλα αυτά τα σχόλια”

“Αυτή η εμμονή και αυτές οι τόσο στοχευμένες δηλώσεις είναι πάντα ύποπτες” επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, την Πέμπτη, με αφορμή την κουμπαριά με τον συνάδελφο του, Μιχάλη Οικονόμου και τον σύζυγο του. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός κλήθηκε να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε πως «είμαι χαρούμενος για αυτή την κουμπαριά γιατί είναι δυο πολύ αγαπημένοι μου άνθρωποι και είναι ωραίες αυτές οι στιγμές. Χαρούμενος είμαι πολύ, χαίρομαι πολύ με την ευτυχία των φίλων μου».

«Τις τελευταίες μέρες ακούμε διάφορα σχόλια από γνωστούς ποινικολόγους, αναπαράγονται στο Twitter, δεν είναι ευχάριστα όλα αυτά που ακούγονται. Περί ανδρισμού, περί ανδρότητας. Όλα αυτά εσύ πως τα βλέπεις;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής για να τοποθετηθεί ο ηθοποιός ανάλογα. «Από μια άλλη εποχή».

«Ύποπτα μου φαίνονται εμένα όλα αυτά. Αυτή η εμμονή και αυτές οι τόσο στοχευμένες δηλώσεις είναι πάντα ύποπτες. Η δυστοπία, που ζούμε, είναι φρικτή και καλό είναι να σκύψουμε πάνω από το ουσιαστικό πρόβλημα που είναι η γυναίκα και η προστασία της γυναίκας. Όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε σαν λαός, σαν κοινωνία, σαν κράτος για να μπορούν οι γυναίκες να ζουν και να μην φοβούνται» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Αντίνοος Αλμπάνης σε αυτές τις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Πηγή: zappit.gr