Αντίνοος Αλμπάνης: «Θύμωσα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που το έβαλε αυτό στο σενάριο»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν σήμερα ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στο Maestro, αλλά και το λόγο που θύμωσε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Τρία χρόνια τώρα έχουμε περάσει μαγικές στιγμές. Περάσαμε κάτι βραδιές στους Παξούς. Η Μαρία Καβογιάννη είναι μηχανή παραγωγής χαράς. Μαζευόμασταν στα σπίτια και γελούσαμε μέχρι το πρωί. Η Χάρις Αλεξίου είναι ένας μαγικός άνθρωπος. Το πιο σπουδαίο ήταν ότι είχαμε ένα κοινό στόχο, να βγει μία ωραία δουλειά για τον κόσμο. Κανείς δεν έβαλε πάνω το εγώ του», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Η πιο σκληρή σκηνή του στο Maestro ήταν όταν έθαβε το σκυλάκι του, την Μπλου. «Θύμωσα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που το έβαλε αυτό στο σενάριο. Του λέω ‘καλέ μου άνθρωπε, στο σινεμά και στην τηλεόραση δεν σκοτώνεις σκυλί, θα σε μισήσει ο κόσμος’. Τον Χαράλαμπο τον έφερε σαν φάντασμα στην σειρά, την Μπλου όμως δεν την έφερε», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε στη συνέχεια: «Υπάρχει μία πεποίθηση ότι όσοι πάνε σε ψυχίατρο χρίζουν εγκλεισμού. Το ερμήνευσαν ότι ήταν τόσο βαρύ και ότι έπρεπε να πάω σε ψυχίατρο, ενώ εγώ πηγαίνω εδώ και 6 χρόνια στον ψυχίατρο και συζητάω κάθε βδομάδα τα πράγματα που μου συμβαίνουν. Νόημα έχει ότι είμαι εδώ, υγιής και μπορώ να εργάζομαι και να υπάρχω. Υπήρξαν άνθρωποι που αμήχανα κράτησαν μία σιωπή, την οποία σέβομαι και κατανοώ απόλυτα».

Όσο για το φλερτ, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε πως για εκείνον είναι ένας μηχανισμός άμυνας: «Είμαι κοινωνικός άνθρωπος και σκανταλιάρης. Όταν γνωρίζω ανθρώπους θέλω πολύ να παίξω μαζί τους. Το να σπάσω τον πάγο για μένα είναι νούμερο 1 προτεραιότητα. Το φλερτ, το χαζό, το αθώο, είναι ένας μηχανισμός που τον χρησιμοποιώ για να έρθω κοντά με τον άλλον».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στην Eurovision με την κυπριακή αποστολή και αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούσαν εκεί: «Δεν ήταν αυτό που περίμενα, ήταν περίεργο το κλίμα. Υπήρχε μία συγκεκριμένη συνθήκη στην φετινή Eurovision που στερούσε από τον κόσμο τον αυθορμητισμό του, το κέφι και τη χαρά του. Όταν υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες σε όλο τον χώρο δημιουργείται ένα κλίμα».

Πηγή: zappit.gr