Άπαντα την Τρίτη ο Σάρι | Τα δεδομένα όπως τα αναφέρουν οι Ιταλοί

Συγκεκριμένα, στο νέο ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε αναφέρονται αρκετά δεδομένα, όπως τα οικονομικά και όχι μόνο. Για την ακρίβεια, ο Πεντουλά αποκάλυψε πρόταση για τρία χρόνια που αγγίζει συνολικά τα 12 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται το επιτελείο του Μαουρίτσιο Σάρι. Παράλληλα, κάνει λόγο για ρήτρες που θα υπάρχουν και από τις δύο πλευρές, σε ότι αφορά μια πιθανή πρόωρη λύση συνεργασίας.

Έπειτα, τονίζει πως ο σύλλογος της Αθήνας έχει δώσει διορία στον 65χρονο έως την Τρίτη ώστε να απαντήσει. Άλλωστε, η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν ξεκινάει σε λιγότερες από τρεις εβδομάδες. Την ίδια στιγμή όμως, ο πρώην προπονητής της Τσέλσι παρακολουθεί το ντόμινο εξελίξεων στους ιταλικούς πάγκους, που μπορεί να τον επηρεάσει. Τέλος, γίνεται αναφορά και σε κάποια οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ιταλός, μιας κι έχασε πρόσφατα τη μητέρα του.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Μαουρίτσιο Σάρι απάντηση μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα Τρίτη). Οι συζητήσεις συνεχίζονταν εδώ και εβδομάδες, είχαν ήδη γίνει δυο συναντήσεις παρουσία κορυφαίων στελεχών. Η προσφορά είναι επίσης πολύ σημαντική: ένα τριετές συμβόλαιο αξίας περίπου 4 εκατομμυρίων ανά σεζόν συν μπόνους για συνολικά περίπου 12 εκατομμύρια, εξαιρουμένου του προσωπικού.

Με δυνατότητα λύσης και των δύο πλευρών: από την πλευρά του συλλόγου εάν ο Παναθηναϊκός τερματίσει δεύτερος 20 βαθμούς πίσω από τον πρώτο, από την πλευρά του Σάρι με την καταβολή αποζημίωσης 2 εκατομμυρίων. Όμως ο Σάρι δεν είναι πολύ πεπεισμένος, όπως ήδη αναφέρθηκε, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Είχε ήδη γίνει, και σας το είπαμε, μια έρευνα της Λέστερ.

Τώρα όμως πρέπει να καταλάβουμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες, πρέπει να ολοκληρώσουμε το βαλς των πάγκων: Ο Παλαντίνο θα πάει στη Φιορεντίνα μετά την κίνηση που σας αποκαλύψαμε να εμφανιστεί στη συνάντηση με τους βιόλα.

Ο Ιταλός μπορεί να μπει στον διαγωνισμό για τη Λάτσιο, ακόμα κι αν τον έχει αναζητήσει η Μπολόνια. Εξαρτάται από τον Τούντορ, μια κατάσταση που πρέπει να ακολουθήσει, επίσης -όπως είπε- ενόψει της Μπολόνια. Μπορεί ο Σάρι να επιστρέψει στη Λάτσιο; Κανείς δεν τον έχει ρωτήσει μέχρι στιγμής, αλλά πριν από αρκετές μέρες δεν αποκλείσαμε αυτό το σενάριο στο παρασκήνιο, χωρίς να προχωρήσουμε παρακάτω. Στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός βιάζεται».