Νέα αποκάλυψη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Live News για τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη.

Δύο αδέρφια, ηλικίας 17 και 19 ετών, σκότωσαν τον 28χρονο ξάδερφό τους στην Κυψέλη, υποστηρίζοντας πως όταν ήταν παιδιά τα είχε κακοποιήσει.

Συγκεκριμένα, τα δύο αδέρφια υποστηρίζουν πως πριν από χρόνια ο ξάδερφός του τα είχε κακοποιήσει.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», φαίνεται να έχουν συγκεντρωθεί στη διάρκεια της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ για την δολοφονική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Χανίων αναφορές ότι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στην Κυψέλη είχε προειδοποιηθεί από οικείους του να μην έρθει ποτέ από την Αλβανία στην Ελλάδα,

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του θύματος εξέφραζε φόβους -πιθανόν κι από απειλές από οικείους των δραστών ή άλλες πληροφορίες- ότι τα δύο αδέλφια που κατηγορούσαν τον 28χρονο για κακοποίησή τους προ 12ετίας στην Αλβανία ίσως προχωρούσαν σε εκδικητική ενέργεια αν εμφανιζόταν στη χώρα μας.

Όμως φαίνεται ότι ο 28χρονος αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για πρώτη φορά, από όσα φέρεται να είχαν διαδραματισθεί στην Αλβανία κάτι που φαίνεται να εξόργισε τα δύο αδέλφια που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εγκληματική επίθεση σε βάρος του.

Οι δύο δράστες φαίνεται να ενημέρωσαν τον πατέρα τους ο οποίος επικοινώνησε με τον 28χρονο και τον άκουσε να παραδέχεται την κακοποίηση των παιδιών του. Κι ακολούθως οι δύο αδελφοί αποφάσισαν να τον παρασύρουν στην «παγίδα» στην Κυψέλη όπου τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, αφού πρώτα είχαν μία σύντομη στιχομυθία μαζί του.

Εμπνεύστηκαν από την σειρά του Netflix «Τα τέρατα»

Από πληροφορίες προκύπτει ότι οι δύο δράστες και αδέλφια πήραν την ιδέα από τη σειρά « Τα τέρατα» των αδελφών Μενέντεζ που προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix.