Λύτρας – Αντέδρασε η Ζαμπέτογλου με το σχόλιο του συνεργάτη της: “Προς τιμήν του δεν είναι τίποτα” (βίντεο)

Με την υπόθεση ξυλοδαρμού της δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και επίσης γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, ασχολήθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο (17/6) επεισόδιο του «Στούντιο 4». Οι δύο παρουσιαστές συζήτησαν τις εξελίξεις γύρω από το σοκαριστικό γεγονός παρέα με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαϊμάκη.

«Δεν είναι να πέφτεις από τα σύννεφα πλέον. Από την άλλη, χάνεις την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους; Χάνεις την αθωότητά σου; Γίνεσαι κυνικός; Επειδή είμαι πολύ μεγάλο κορίτσι πια και έχω και ένα μικρό κορίτσι που μεγαλώνω, κάποια πράγματα θα έπρεπε να τα είχα τοποθετήσει κάπως στο μυαλό μου», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Δεν μπορώ όμως να τα τοποθετήσω στο μυαλό μου. Ας πούμε, αν με ρωτήσει κάποιος: τι πιστεύεις για τους ανθρώπους, είναι καλοί ή κακοί; Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Να πέφτεις από τα σύννεφα ή να μην πέφτεις; Να σοκάρεσαι ή να μην σοκάρεσαι;», πρόσθεσε εμφανώς ενοχλημένη η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

«Γενικά δεν πρέπει να πέφτεις από τα σύννεφα, δεν ξέρεις ποτέ για κανέναν. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Το να μην σοκάρεσαι είναι και λίγο κυνικό, κράτα λίγο την ισορροπία σου», παρατήρησε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Όταν ο Κώστας Βαϊμάκης, περιγράφοντας το χρονικό της υπόθεσης, επισήμανε πως ο Απόστολος Λύτρας δεν επικαλέστηκε «προς τιμήν του» κάποια φθηνή δικαιολογία για να αποποιηθεί την αποτρόπαια πράξη του, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αντέδρασε και επισήμανε χαρακτηριστικά: «Εντάξει τώρα… μη βάζουμε χαρακτηρισμούς. Ούτε «προς τιμήν του» είναι, ούτε τίποτα. Έχει γίνει πολλή συζήτηση για το σοκαριστικό συμβάν, γιατί είναι και οι δύο άνθρωποι που υπηρετούν τη Δικαιοσύνη».