Λύτρας – Χαμός στον αέρα της Καινούργιου για τη “θεραπεία” του: “Ξέρετε τι λέτε; Εξοργίζομαι”

“Να τον αφήσουμε ελεύθερο επειδή έχει τρία παιδιά; Καταρρίπτεται την έννοια της φυλάκισης.”

Η συνήγορος του Απόστολου Λύτρα, Βάσω Πανταζή, βγήκε στον αέρα της Super Κατερίνα. Από την αρχή της επικοινωνίας επικράτησε ένταση με όσα υποστήριξε για τη «θεραπεία» του. Όπως δήλωσε η ίδια, ο Απόστολος Λύτρας δεν έπρεπε να προφυλακιστεί για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία και γιατί έχει τρία παιδιά να αναθρέψει.

«Ξέρετε τι λέτε; Γιατί εξοργίζομαι» ανέφερε αρχικά έξαλλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει σε υψηλούς τόνους: «Έπρεπε να τη σκοτώσει ή να την αφήσει ανάπηρη για να πούμε ότι πρέπει να μπει φυλακή; Έχετε υπερασπιστεί ποτέ θύμα κακοποίησης; Άρα, να μην μπει φυλακή ο κ. Λύτρας και να τον βάζουμε να κάνει ψυχοθεραπεία, όπως οι δολοφόνοι κι οι κλέφτες. Να τον αφήσουμε ελεύθερο επειδή έχει τρία παιδιά; Καταρρίπτεται την έννοια της φυλάκισης.»

«Το θύμα είναι ο πρωταγωνιστής. Εσύ προτείνεις να θεραπεύεται ο κακοποιητής. Τι θεραπεία να δώσουμε στο θύμα που του έχουν κατεβάσει τη μούρη κάτω και μπορεί να είναι μοιραίο αυτό που θα συμβεί;» δήλωσε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Θλίβομαι βαθιά που ακούγομαι από μία γυναίκα ποινικολόγο να λέει ότι έπρεπε να βρίσκεται έξω και να ακολουθήσει ειδική θεραπεία.» κατέληξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε γρήγορα τη σύνδεση.