Απόστολος Λύτρας: Η πρώτη νύχτα του δικηγόρου στην VIP πτέρυγα των φυλακών και ο καυγάς για το… τσιγάρο

Το πρώτο του βράδυ στο κελί νούμερο 4 πέρασε χθες ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, γνωστή και ως VIP.

Η πρώτη επαφή του Απόστολου Λύτρα με τους δύο συγκρατούμενούς του φέρεται να άρχισε με ένταση, καθώς ο γνωστός ποινικολόγος πήγε να ανάψει ένα τσιγάρο και ο ένας αντέδρασε.

«Έχω κάνει επέμβαση στους πνεύμονες, δεν καπνίζεις εδώ», του είπε ο συγκρατούμενός του.

Όλο το υπόλοιπο 24ωρο του ωστόσο του γνωστού ποινικολόγου κύλησε ομαλά, με τον Απόστολο Λύτρα με το που μπήκε στις φυλακές να παραδίδει το κινητό του και έτσι επικοινωνεί με τα άτομα που επιθυμεί από το καρτοτηλέφωνο στην πτέρυγα. Αντάλλαξε χρήματα με μάρκες για να αγοράσει καφέ και τσιγάρα, ενώ σύμφωνα με πηγές απέφυγε να μιλήσει για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του σε συγκρατούμενούς του.

Στις φυλακές οι κόρες του και η πρώην σύζυγος

Λίγη ώρα μετά την προφυλάκισή του, την Πέμπτη, οι πρώτες επισκέψεις που δέχθηκε ήταν από το συνήγορο του και την αδελφή του ενώ σήμερα το απόγευμα στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν οι δύο μεγαλύτερες κόρες του και η πρώην σύζυγος του.

Ο Απόστολος Λύτρας κρατείται στην ΣΤ´ πτέρυγα των φυλακών, γνωστή και ως VIP. Το κελί του, με το νούμερο 4 είναι εξίσου λιτό με τα υπόλοιπα, μία κουκέτα και ένα μονό κρεβάτι, τραπεζάκι, κομοδίνο, ντουζ και τηλεόραση.

Στο ίδιο κελί μαζί με τον Απόστολο Λύτρα, βρίσκονται ακόμα δύο κρατούμενοι. Και οι δύο επιχειρηματίες, ο ένας από την Αράχωβα, ο οποίος έχει καταδικαστεί για απάτες και ο άλλος, ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

Σήμερα, Παρασκευή, τον Απόστολο Λύτρα επισκέφτηκαν στις φυλακές η πρώην σύζυγος, οι δύο του κόρες, καθώς και τον δικηγόρο του.

«Έχετε κάποιο ακίνητο;»

Στο Mega μίλησε και μία γυναίκα, η οποία είχε απευθυνθεί στο γνωστό ποινικολόγο για ποινική υπόθεση συγγενικού της προσώπου. Η γυναίκα είπε πως τον πλήρωσε μέσω της πώλησης του πατρικού της σπιτιού στο Περιστέρι, στη σύζυγο του σε τιμή πολύ χαμηλότερη της αντικειμενικής αξίας.

«Μόλις πια είχε φτάσει η ώρα λίγο πριν τη δίκη, του λένε ‘κύριε Λύτρα πείτε μας τι θα χρειαστείτε, γιατί εμείς δεν έχουμε χρήματα’ και μας λέει ‘εντάξει, δεν έχετε χρήματα, ωραία. Κάποιο ακίνητο ή κάτι να πουλήσετε δεν έχετε, αφού δεν έχετε χρήματα;’».

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου αναμένονται να είναι καταιγιστικές και το επόμενο διάστημα ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη δικηγόρος σύζυγος του Απόστολου Λύτρα αναμένεται να καταθέσει και αίτηση διαζυγίου.