Άρης Καβατζίκης για Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν άλλοι άνθρωποι”

Τις δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στις ψυχαγωγικές εκπομπές σχολίασαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της το πρωινό της Παρασκευής (31/5). Ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να τονίσει την «ανάγκη» που νιώθει ο ΑΝΤ1 να παραχωρήσει τρία διαφορετικά projects στον γνωστό παρουσιαστή αντί να επιλέξει να αξιοποιήσει περισσότερα πρόσωπα.

«Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω με τα κανάλια και διαφωνώ και με τον Γρηγόρη σε αυτό το πράγμα, που ξέρει τη συμπάθεια που του έχουμε. Γιατί ένα κανάλι θα πρέπει να αξιοποιεί έναν παρουσιαστή σε τρία διαφορετικά projects ή ας πούμε τον Γιώργο (Λιάγκα) σε δύο διαφορετικά projects;», σχολίασε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Αποφασίζει το κανάλι κι όχι εγώ. Αν θεωρεί το κανάλι ότι έχει χώρο να κάνει δέκα εκπομπές, ας τις κάνει. Ο Γιώργος είναι μία χαρά και πολύ ωραίος στις συνεντεύξεις. Δεν έχω τέτοια θέματα, δεν με απασχολεί. Εμένα με απασχολεί πως θα είμαστε καλύτεροι… Σύγκριση να υπάρξει σε τι; Στο ποιος είναι καλύτερος; Δεν έχω να αποδείξω τίποτα»

«Μπορεί αυτό να είναι ένας μοχλός πίεσης για έναν παρουσιαστή. Δηλαδή αν σου πει το κανάλι «θα μείνεις του χρόνου;», να πεις «ναι αλλά θα μου δώσετε και ένα talk-show, γιατί αλλιώς θα πάω αλλού». Μιλάμε τώρα για τα μεγάλα ονόματα», συνέχισε ο Άρης Καβατζίκης.

«Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω; Είναι τελικά καλό να καταναλώνει τόση ενέργεια και χρόνο να κάνει δύο και τρεις εκπομπές, ενώ θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν άλλοι άνθρωποι; Μπορεί να σκίζουν αυτά που κάνει αλλά λέει και ο ίδιος ότι δεν έχει και χρόνο», κατέληξε στο σχόλιό του ο Άρης Καβατζίκης.