Ασημένια Βουλιώτη: «Ήταν ένα σοκ για τους γονείς μου, εκεί κατάλαβα ότι κρίνεται η ζωή μου»

Την Ασημένια Βουλιώτη υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (4/6) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος ξεχωρίζει με την ερμηνεία της ως Δεσποινιώ στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, μίλησε για τη ζωή και την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής, ενώ αποκαλύπτει ότι, παρότι διάβαζε επιμελώς, δεν εμφανίστηκε ποτέ τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

«Θα υποδυθώ τη Μαρινέλλα στην ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Θα ήθελα πάρα πολύ να τη συναντήσω από κοντά, θα προσπαθήσω έστω να αγγίξω αυτόν τον μύθο. Ο Χρήστος Μάστορας είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Τεράστια πρόκληση όλο αυτό για μένα», δηλώνει αρχικά η Ασημένια Βουλιώτη.

«Με… κοσκίνισαν για να πάρω τον ρόλο. Ήθελαν να δουν πώς ερμηνεύω αλλά και πώς τραγουδάω. Εγώ άκουγα τη Μαρινέλλα από μικρή, γιατί η μητέρα μου έχει έρωτα μαζί της», παραδέχεται η νεαρή ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν ήθελα να γίνω γιατρός, η κοινωνία και η οικογένεια μου το πρότασσε αυτό. Όταν είσαι καλός μαθητής, όλοι σου λένε ότι πρέπει να γίνεις γιατρός ή δικηγόρος. Εγώ έκανα την ανατροπή και δεν πήγα ποτέ να δώσω Πανελλήνιες, παρότι διάβαζα πολύ», εξομολογείται η Ασημένια Βουλιώτη στη συνέχεια.

«Ήταν ένα σοκ για τους γονείς μου αλλά για εμένα όχι, γιατί το δούλευα χρόνια μέσα μου και ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Ο πατέρας μου παρότι στρατιωτικός δεν ήταν αυστηρός, μου έλεγε να κάνω αυτό που θέλω. Πρέπει να ακολουθούμε το ένστικτό μας, είναι αυτό που μας οδηγεί στον σωστό δρόμο», καταλήγει η Ασημένια Βουλιώτη.