“Bad Boys: Ride or Die” O Γουίλ Σμιθ επιστρέφει μετά το περιστατικό με το χαστούκι στα Oscars του 2022

Ο Μάρτιν Λόρενς και ο Γουίλ Σμίθ συναντιούνται για 4η φορά στην ταινία «Κακά παιδιά 4». Φορώντας και οι δυο τις αστυνομικές τους στολές θα βρεθούν σε νέες περιπέτειες δίχως να δώσουν λόγο και προσοχή σε κανέναν. Για να βοηθήσουν το αφεντικό τους που θα κατηγορηθεί ακόμα και μετά θάνατον για ένα αδίκημα που δεν έκανε ποτέ θα καταλήξουν φυγάδες αλλά «Κακά παιδιά» θα γίνουν επειδή έτσι έχουν συνηθίσει.

Μια ακόμα ευκαιρία θα δοθεί από το κινηματογραφικό στούντιο στον Γουίλ Σμίθ για να μπορέσει να επανέλθει στον σπαρμένο με επιτυχίες δρόμο του παρελθόντος καθώς συνήθιζε να κατακτά συχνά το box office. Για αυτό το λόγο επέλεξε να κάνει ένα προωθητικό τουρ με πολλούς σταθμούς για εκείνον αλλά και για την ταινία.

Πλέον οι δυο πρωταγωνιστές που ηλικιακά θα έπρεπε να έχουν χάσει την φρεσκάδα και την φόρμα τους ανταπεξέρχονται από την έντονη σκηνοθεσία ώστε το άρτιο αποτέλεσμα να είναι προαπαιτούμενο. Τελικά, όσοι έχουν δει τις προηγούμενες 3 ταινίες, σίγουρα θα τους θυμούνται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Αυτό παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα που μόνο ο κάθε θεατής θα μπορέσει να απαντήσει με τον δικό του τρόπο.

Όπως δήλωσε ο Γουίλ Σμίθ «Είμαστε στο μέσο της Παγκόσμιας Περιοδείας μας. Πήγαμε σε οκτώ πόλεις, πέντε χώρες και πραγματικά είμαστε εντυπωσιασμένοι από την υποδοχή που λαμβάνουν τα “Bad Boys 4” σε όλο τον κόσμο. Κεντρικά είναι η αγάπη και η φιλία. Τα “Bad Boys 4” είναι σκληροί τύποι Αλλά λέμε ο ένας στον άλλον ότι αγαπιόμαστε στην κάμερα και εκτός. Και το λέμε δυνατά».

Ο Μάρτιν Λόρενς είπε ότι «Όλοι έχουμε μεγάλο σεβασμό και αγάπη μεταξύ μας, και απολαμβάνουμε να δουλεύουμε μαζί. Εστιάζω στη δεξιοτεχνία μας και την τέχνη μας και στο να δώσουμε στο κοινό το καλύτερο που μπορούμε να τους δώσουμε».

Στο ρόλο του αφεντικού τους στην ταινία που οι άμπιστοι αστυνομικοί του θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να δικαιώσουν το όνομά του, ο Τζο Παντολιάνο παρατηρεί: «Οι Μάρτιν και Γουίλ αγαπιούνται πολύ και η κάμερα το πιάνει. Επένδυσαν στην αυθεντικότητα. Δεν μπορείς να το προσποιηθείς κάτι αντίστοιχο (αν δεν έχεις χημεία)».

Από την μεριά της η ηθοποιός της ταινίας Βανέσα Χάντζενς μίλησε γενικότερα για την επαναφορά της ομάδας στα ίδια πλατώ, σε καινούρια περιπέτεια: «Είναι πραγματικά ωραίο όταν ξαναβρίσκεσαι με το καστ και το συνεργείο γιατί χτίζεις αυτόν τον πολύ στενό οικογενειακό δεσμό. Που περνάς μερικές έντονες εβδομάδες μαζί και μετά χάνεστε. Μπορείς να κρατάς επαφή, αλλά δεν είναι το ίδιο».

Δείτε το τελευταίο trailer της ταινίας “Bad Boys: Ride or Die”