Μπέττυ Μαγγίρα για Μπακοδήμου – Καινούργιου: “Φανταστικό σχόλιο” | Zappit

Θέση στο περιστατικό ανάμεσα σε Μαρία Μπακοδήμου και Κατερίνα Καινούργιου πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε τη δική της παρατήρηση αναφορικά με το σχόλιο που φαίνεται πως αναθέρμανε την κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών.

«Να σας πω κάτι; Η Μαρία φάνηκε ξεκάθαρα ότι το είπε χιουμοριστικά. «Μέσα έπεσε» δηλαδή «Καθόλου μέσα δεν έπεσε». Αυτό ακριβώς εννοούσε. «Από πού κι ως πού ας πούμε, αφού κάνει καριέρα τόσα χρόνια;». Εγώ το πήρα ως φανταστικό σχόλιο», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Κατ’ αρχάς αυτό δείχνει ότι έχει χιούμορ. Τώρα, γιατί το πήρε στραβά η Κατερίνα δεν ξέρω», πρόσθεσε η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού» το πρωινό της Κυριακής (18/2), άποψη που υιοθέτησε και ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Λογικά υπάρχουν προηγούμενα. Κάτι θα έχει κρατήσει μέσα της η Κατερίνα από παλαιότερες συνεντεύξεις, είδαμε χθες και κάποια βιντεάκια στα social από προηγούμενες δηλώσεις. Σαν να έχει εκνευρισμένο θυμό», σχολίασε από την πλευρά της η Σίσσυ Καλλίνη.

«Μα ίσα-ίσα ήταν ειρωνικό απέναντι στον Χασαπόπουλο όχι προς την Κατερίνα. Αλλά να που η Κατερίνα δεν το εξέλαβε έτσι, γι’ αυτό ακριβώς και βγήκε να το εξηγήσει… και να που το εξέλαβε στραβά τελικά», τόνισε σε άλλο σημείο η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πηγή: zappit.gr