Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: “Γιατί να πάω στην ανάρτησή στης και να πετώ υπονοούμενα για το που τα βρίσκει τα λεφτά;”

“Τις προάλλες έπεσε κι εγώ σε αυτό το βίντεο και δεν ένιωσα τίποτα. Είπα ότι καλά κάνει, αφού τα έχει τα λεφτά και θέλει να τα ξοδέψει με τον τρόπο που θέλει” δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα τοποθετήθηκε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την Ιωάννα Τούνη και το βίντεο που δημοσίευσε από τα ψώνια της στο Σικάγο.

«Τις προάλλες έπεσε κι εγώ σε αυτό το βίντεο και δεν ένιωσα τίποτα. Είπα ότι καλά κάνει, αφού τα έχει τα λεφτά και θέλει να τα ξοδέψει με τον τρόπο που θέλει π.χ. μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο. Μπράβο της δείχνει τα ρούχα που τα αλλάζει, τα μετατρέπει και τα εκμεταλλεύεται. Και κάνει και ταξίδια και τη χαίρομαι πολύ για αυτό γιατί είναι αυτοδημιούργητη κοπέλα. Άνοιξε μία εταιρία, βγάζει λεφτά, «πουλάει» τον εαυτό της μέσω Ίντερνετ ως influencer και κάνει διαφημιστικά και δίνει δώρα και βγάζει λεφτά και τα ξοδεύει όπως θέλει» δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αν αυτό δεν αρέσει στον κόσμο γιατί το θεωρεί σπατάλη -έβλεπα από κάτω σχόλια ότι εμείς δεν μπορούμε να πάμε super market και να βγάλουμε τον μήνα μας με τους μισθούς που παίρνουμε κι είναι αλήθεια- αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ένας άνθρωπος που δεν βγάζει πολλά λεφτά μπαίνει στο προσωπικό της προφίλ… Δεν σχολιάζω αν συμφωνώ ή όχι. Θέλει να τα ξοδέψει έτσι; Με γεια της και χαρά της. Θέλει να αγοράσει έναν ουρανοξύστη; Με γεια της και χαρά της. Γιατί να πάω να τη βρίζω από κάτω ή να αναρωτιέμαι πετώντας υπονοούμενα, που τα βρίσκει τα λεφτά. Καταλαβαίνω τον κόσμο που περνά πολύ δύσκολα αλλά από την άλλη μεριά αυτή που είναι επιχειρηματίας κι έχει βγάλει λεφτά δεν έχει δικαίωμα να τα ξοδέψει, όπως θέλει τα λεφτά της;» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πηγή: zappit.gr