Μαγγίρα σε Τσαλταμπάση: «Μπορεί να μη σου είναι τόσο ευχάριστο, αλλά δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω»

Τον Θανάση Τσαλταμπάση υποδέχθηκαν σήμερα στο πλατό του «I Love Σου Κου» η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, έκανε μια ερώτηση στον ηθοποιό, την οποία ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει.

«Θέλω να σε πάω και κάπου αλλού τώρα, που μπορεί να μην σου είναι τόσο ευχάριστο, αλλά δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω. Επειδή ακούστηκε τελευταία ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης επιστρέφει στα πράγματα… Εσύ έχεις δουλέψει μαζί του θεατρικά, δεν βγήκες ποτέ να πεις κάτι. Πιστεύεις ότι ο κόσμος μπορεί να συγχωρέσει, να αποδεχτεί έναν ηθοποιό που έχουν ακουστεί διάφορα, ασχέτως δικαιοσύνης και τι αποφάνθηκε;», ρώτησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης απάντησε: «Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό το θέμα. Δεν ξέρω, γιατί είναι και αρκετά ειδικό και δεν θέλω να μπω σε κάτι τόσο ειδικό. Γενικότερα όμως, βλέπουμε πολλές φορές ότι ο κόσμος, η κοινωνία κάτι που δεν δεχόταν, το ξαναδέχεται… Κάτι που το δεχόταν, δεν το δέχεται… Υπάρχει αυτό το πακέτο. Συγκεκριμένα, δεν θα ήθελα κιόλας να μιλήσω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος για την απάντησή μου».