Μπράντλεϊ Κούπερ – Τζίτζι Χαντίντ: Ερωτευμένοι στην πόλη… του έρωτα – Ελεύθερος Τύπος

 

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Τζίτζι Χαντίντ ζουν το αποκορύφωμα του έρωτά τους και το γιορτάζουν στο πιο κατάλληλο μέρος: Την πόλη του έρωτα, το Παρίσι!

Ο 49χρονος ηθοποιός και το 29χρονο μοντέλο ταξίδεψαν στη γαλλική πρωτεύουσα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία της… νέας βασίλισσας της ποπ και καλής τους φίλης, Τέιλορ Σουίφτ. Μαζί τους βρισκόταν και ο σύντροφος της Σουίφτ, Τράβις Κελσι, πρωταθλητής του αμερικανικού φούτμπολ.

Φυσικά, οι τρεις διάσημοι δεν θα μπορούσαν παρά να γίνουν αντιληπτοί από τους φανατικούς θαυμαστές της Τέιλορ, οι οποίοι δημοσίευσαν στο TikTok βίντεο με τις ερωτοτροπίες του ζεύγους. Σε ένα κλιπάκι που έγινε viral, βλέπουμε τον Κούπερ να τυλίγει τα χέρια του γύρω από τη μέση της Τζίτζι και έπειτα να την τραβά προς το μέρος του για ένα παθιασμένο φιλί.

@melissssaguilar alchemy played on the 87th show of the eras tour just felt right #alchemy #taylorswift #traviskelce #traviskelcetaylorswift #erastour #bradleycooper #gigihadid #pariserastour ♬ original sound – Melissa Aguilar

Σε ένα άλλο βίντεο, οι δυο τους λικνίζονται στους ρυθμούς του τραγουδιού Alchemy της Σουίφτ, κρατώντας ο ένας τον άλλον από το χέρι. Μάλιστα, η Τέιλορ φέρεται να μιλά στο συγκεκριμένο κομμάτι για τον δικό της έρωτα με τον Κέλσι και το πώς «γεννήθηκε» το ειδύλλιό τους.

Ενα ανώνυμο μέλος του κοινού της μεγάλης συναυλίας στο Παρίσι μίλησε στο Entertainment Tonight (ΕΤ), δηλώνοντας πως «η Τζίτζι και ο Μπράντλεϊ προσπαθούσαν να είναι διακριτικοί» κατά τη διάρκεια του σόου, ωστόσο «μοιράζονταν κάθε τόσο ένα φιλί» και δεν έπαψαν να αγκαλιάζονται, τραγουδώντας μαζί τις επιτυχίες της Τέιλορ.

Ειδικά, η Τζίτζι έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό, χορεύοντας δυναμικά και τραγουδώντας όλους τους στίχους των τραγουδιών της κολλητής της. Μετά το τέλος της συναυλίας, «το ευτυχισμένο ζευγάρι έφυγε από τη συναυλία πιασμένο χέρι χέρι, ενώ έδειχνε πολύ ερωτευμένο», σύμφωνα με την πηγή.