Celine Dion: “Έπαιρνα 90 mg Valium, θα μπορούσα να ξαπλώσω και να σταματήσω να ανασαίνω”

Η Celine Dion μίλησε για τo σπάνιο σύνδρομο που έχει κι είναι αυτό του Δύσκαπτου Ανθρώπου. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια μοιράστηκε το πως εντόπισε το σοβαρό της πρόβλημα, τους σπασμούς που είχε και την αλόγιστη χρήση ηρεμιστικών που έκανε για να ανακουφιστεί.

«Η πρώτη φορά που ένιωσε έναν σπασμό ήταν πριν από 20 χρόνια, στη διάρκεια μιας περιοδείας της στη Γερμανία: «Μετά το πρωινό άρχισα να νιώθω ξαφνικά έναν σπασμό και οι ασκήσεις φωνητικής μου τον επιδείνωσαν» εξομολογήθηκε η Celine Dion, η οποία στη συνέχεια περιέγραψε ότι επισκέφτηκε πάρα πολλούς γιατρούς και σταδιακά άρχισε να στρέφεται σε φαρμακευτικά προϊόντα.

Όπως αποκάλυψε αρχικά έπαιρνε 2 mg Valium και προοδευτικά έφτασε μέχρι 90 mg για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες: «Θα μπορούσε να με σκοτώσει. Δεν αναρωτιόμουν για τη δοσολογία γιατί δεν ήξερα από ιατρική. Νόμιζα ότι θα ήμουν καλά. Είχε αποτέλεσμα για λίγες μέρες, για λίγες εβδομάδες και μετά έπαψε να έχει. Δεν καταλάβαινα ότι θα μπορούσα να ξαπλώσω και να σταματήσω να αναπνέω. Και μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου».

«Νόμιζα ότι θα ήμουν καλά. Είχε αποτέλεσμα για λίγες μέρες, για λίγες εβδομάδες και μετά έπαψε να έχει. Δεν καταλάβαινα ότι θα μπορούσα να ξαπλώσω και να σταματήσω να αναπνέω».