Χαμός στον αέρα του ΟΡΕΝ για τα βραβεία MAD – Γιαννόπουλος: “Μη λέμε μπούρδες στον κόσμο”

Την 21η απονομή των βραβείων MAD σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στο «Πρωινό ΣουΣού» της Πέμπτης (20/6). Οι τόνοι ανέβηκαν στο πάνελ της πρωινής εκπομπής, όταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και ο Θοδωρής Ρακιτζής ενεπλάκησαν σε μία διαφωνία on air για την ποιότητα και την αξία της μουσικής διοργάνωσης και των νέων καλλιτεχνών που προβάλλονται.

«Χαλαρώστε με τα views, παιδιά. Μάθαμε τώρα όποιος έχει views. Δυο φράσεις είπα, μην κάνεις κήρυγμα. Για να λέμε ότι τα MAD είναι τα μεγαλύτερα μουσικά βραβεία στην Ελλάδα, θα έπρεπε να υπάρχουν κι άλλα. Μη λέμε μπούρδες στον κόσμο, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, όταν έγινε αναφορά σε νεαρούς καλλιτέχνες που σημειώνουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

«Κάποιοι άνθρωποι που ασχολούμαστε με τη μουσική κάποιες δεκαετίες, κρατάμε μία επιφύλαξη κατά πόσο γίνεται σε μουσικά βραβεία το 95% να τραγουδάνε playback. Σέβομαι τα views και τα νέα παιδιά, ξεχωρίζω κάποιους αλλά μην θεοποιούμε τα views. Κάνουν δύο χρόνια views και όταν μετά από δύο χρόνια αντικατασταθούν, θα τρελαθούν. Είναι μελλοντικές καταθλίψεις», τόνισε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Έχει ένα δίκιο σε αυτό που λέει, γιατί με τη δήλωση που έκανε τελευταία η Αναστασία, ότι φοβάται μήπως ξυπνήσει μια μέρα και δεν είναι στην κορυφή, ενισχύει αυτό που λέει ο Ποσειδώνας», παρατήρησε από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη.

«Ήταν πολύ ώριμο αυτό που είπε η Αναστασία στα 20 της, όταν ρωτήθηκε για τη Eurovision και παραδέχθηκε ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα να πάει στη Eurovision. Εγώ αυτό είπα, μπράβο της», επισήμανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στη συνέχεια.

«Αυτό που κάνεις είναι μονόλογος. Έχεις μία άποψη και την επιβάλλεις στο τραπέζι», του απάντησε ο Θοδωρής Ρακιτζής, ανοίγοντας έναν διάλογο σε υψηλούς τόνους στο πάνελ.