Πριν καν συμπληρωθούν δύο 24ωρα αστυνομικοί της Τροχαίας Χανίων κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα που ευθύνεται για το τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη που σημειώθηκε στα Λενταριανά Χανίων και είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό δικυκλιστή.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο είχε σημειωθεί στη διασταύρωση των οδών Παπαναστασίου και Γεωργιακάκη στα Λενταριανά όταν μία μηχανή παρασύρθηκε από ένα τζιπ, που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί την Τροχαία Χανίων για τις ενέργειές της στην ταυτοποίηση του ανθρώπου που χτύπησε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια εγκατέλειψε οδηγό μηχανής στα Λενταριανά, το περασμένο Σάββατο, εξέδωσε η οικογένεια του θύματος.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για τον «εγκληματία φυγόδικο κύριο φαρμακοποιό» που εγκατέλειψε τον άνθρωπό τους, ο οποίος κινδυνεύει με ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού του. Η οικογένεια ευχαριστεί την Τροχαία Χανίων και ιδιαίτερα την διοικητή για τις πολύ σοβαρές και επαγγελματικές ενέργειες που οδήγησαν στην αποκάλυψη του δράστη του τροχαίου

«Λυπούμαστε που ο υπαίτιος κύριος φαρμακοποιός είναι φυγόδικος μέχρι και αυτή την ώρα και λυπούμαστε για την οικογένειά του που τον καλύπτει. Για εμάς πλέον δεν έχει αξία μια συγγνώμη, διότι οι συμπεριφορές κρίνουν τους ανθρώπους και όχι τα λόγια. Τον παραδίδουμε στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά και της κοινωνίας των Χανίων, η οποία θα πρέπει να είναι πλέον πολύ αυστηρή μαζί του» καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας του τραυματία.