Χάρης Γιακουμάτος για Βαγγέλη Περρή: “Μιλάει αρνητικά για την Ιωάννα Μαλέσκου από την πρώτη στιγμή, να το κοιτάξει αυτό”

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε ο Χάρης Γιακουμάτος. Ο πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, καθώς και για την τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου, με την οποία ο ίδιος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Τρέχω αρκετά projects που εδώ και πολλά χρόνια πάλευα. Έχω φτιάξει κάποια παιδικά βιβλία για την κυκλοφοριακή αγωγή, να μάθουν τα πάντα για την ασφαλή οδήγηση. Εκπαιδεύοντας τα παιδιά, θα εκπαιδεύσουμε και τους μεγάλους», δηλώνει ο Χάρης Γιακουμάτος.

«Δεν έχω πρόταση για τηλεόραση φέτος. Ξεκινάω σε λίγο καιρό μία εκπομπή στο ίντερνετ με διασήμους, όπου θα συζητάνε περισσότερο για τη ζωή τους», συμπληρώνει ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Είδα το TV Queen με την Ιωάννα Μαλέσκου, της έστειλα και συγχαρητήρια και χάρηκα που την ξαναείδα. Πάντα έχει άγχος κάποιος όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο στην τηλεόραση, ειδικά μετά από 2 χρόνια που είχε κενό. Βγήκε ακόμα πιο καλή και πιο δυνατή, θα είναι χρόνια στην τηλεόραση. Το project είναι μακριά από μένα, βέβαια», σχολιάζει ο Χάρης Γιακουμάτος στη συνέχεια.

«Ο Βαγγέλης Περρής από την πρώτη στιγμή που βγήκε η Ιωάννα στην τηλεόραση λέει κακά λόγια για εκείνη. Μάλλον θα πρέπει να το δει για ποιον λόγο τα λέει όλα αυτά», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Χάρης Γιακουμάτος στην κάμερα του Breakfast@Star.