Χρίσλα Γεωργακοπούλου για Γκουρούση: “Λέει ότι δεν έπαιξε όλη η συνέντευξή του, δεν θα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής ο Φιλιππίδης”

Προσπάθεια να προσεγγίσει τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, έκανε η δημοσιογράφος της Super Κατερίνα, Βασιλική, η οποία τελικά απέβη άκαρπη καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση.

Λίγο αργότερα η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε πως είχε επικοινωνία με τον Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος είχε μιλήσει χθες στο Πρωινό, σχετικά με το ρεπορτάζ που ήθελε να έχει δεχθεί βολιδοσκοπήσεις ο Πέτρος Φιλιππίδης από θεατρικούς παραγωγούς για να επιστρέψει.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί ακούστηκε το τελευταίο 24ωρο πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αναλαμβάνει καλλιτεχνικός διευθυντής σε θέατρο. Χθες επειδή επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπο, ο οποίος υποδεικνύεται ως θεατρικός επιχειρηματίας και είναι ο Βασίλης Γκουρούσης, μου είπε ότι ποτέ και ουδέποτε είπε πως θα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής ο Πέτρος Φιλιππίδης. Σας μεταφέρω τα λόγια του» είπε αρχικά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Αυτό που είπε και θεωρεί ότι δεν έπαιξε ολόκληρη η συνέντευξή του και είναι δικά του λόγια, μίλησε για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος όντως θα είναι μέσα στον θίασο σε ένα καινούριο θέατρο όπου κάνει επένδυση ο Βασίλης Γκουρούσης για το φθινόπωρο. Θα είναι ηθοποιός» συνέχισε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Από αυτό που είδα πάντως ο ίδιος ο κ. Γκουρούσης το είπε» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: «Προφανώς θα υπήρξαν αντιδράσεις μετά κι ήρθε η αναδίπλωση στην Χρίσλα.