Χριστίνα Αλούπη: «Αν αυτό γινόταν σήμερα, θα είχαν κοπεί οι μισές εκπομπές»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη παραχώρησε η Χριστίνα Αλούπη. Η ίδια, μίλησε για τη ζωή της στις ΗΠΑ, την τηλεόραση και την οικογένειά της.

«Αυτήν την στιγμή καταπιάνομαι με το γεγονός ότι είμαι μαμά. Οι ΗΠΑ είναι μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Εκεί γνώρισα τον σύζυγό μου, έκανα τα παιδιά μου. Επαγγελματικά δούλεψα σε έναν χώρο που πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα από το εξωτερικό να δουλέψουν. Έχω ακούσει και το χαζό “ε, ναι αλλά δεν πήρες και Όσκαρ”. Δεν πήγα για να πάρω Όσκαρ», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.

Η Χριστίνα Αλούπη είπε στη συνέχεια: «Πλέον στην τηλεόραση προσέχουμε περισσότερο αυτά που λέμε γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται πολλά και ό,τι λέμε καταγράφεται και μετά μας κυνηγάει. Όταν έκανα εγώ τηλεόραση, το τι λεγόταν τότε στον αέρα, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αν αυτό γινόταν σήμερα, θα είχαν κοπεί οι μισές εκπομπές».

«Αν οι δημοσιογράφοι περίμεναν κάθε φορά να επιβεβαιωθεί κάτι για να το γράψουν, δε θα γραφόταν ποτέ τίποτα», καταλήγει για την προσωπική της ζωή και τις φήμες που κυκλοφορούσαν για διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Πηγή: zappit.gr