Χριστίνα Λαμπίρη: “Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο θα είχα φύγει πιο νωρίς από την τηλεόραση”

Την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου συνάντησε η Χριστίνα Λαμπίρη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» το Σάββατο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η έμπειρη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση αποκαλύπτοντας πως θεωρεί λάθος το γεγονός ότι δεν σταμάτησε και νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Λαμπίρη εκμυστηρεύτηκε στο δίδυμο των παρουσιαστών πως «αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο θα είχα φύγει πιο νωρίς από την τηλεόραση. Ναι, θα είχα σταματήσει πιο νωρίς την τηλεόραση. Θα σας πω και το μυστικό της τηλεόρασης το οποίο είναι πως κανένας που κάνει τηλεόραση δεν μπορεί να κρυφτεί, νομίζει ότι κοροϊδεύει τον κόσμο αλλά δυστυχώς όλα φαίνονται! Τα διαβάζουν οι τηλεθεατές στα μάτια μας, στη γλώσσα του σώματος, τα ξέρουν όλα και τα καταλαβαίνουν όλα».

«Στη δική μου περίπτωση είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κρυφτώ 10/10 οπότε, όταν σταματάω να περνάω καλά, είμαι στριμμένη, κακόφατσα, φαίνεται όλη η μιζέρια τελείως. Και βεβαίως γιατί να σε δει ο άνθρωπος στο σπιτάκι του;».

«Βλέπει για να ανοίξει η καρδιά του και να χαρεί, δνε έχει καμία όρεξη. Βλέπει τους γύρω να είναι έτσι (σ.σ. μίζεροι), δεν χρειάζεται να δει και εσένα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Χριστίνα Λαμπίρη στη νέα της συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr