Χριστίνα Λαμπίρη: “Είναι άκομψο, το έχω κάνει στο παρελθόν και ζητώ συγνώμη”

“Έπρεπε να είχα φύγει από την τηλεόραση κάποια χρόνια νωρίτερα. Μένοντας έκανα κακό στον εαυτό μου”.

Τη Χριστίνα Λαμπίρη συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο των τηλεοπτικών μεταγραφών και μεταξύ άλλων τόνισε για ακόμη μία φορά την πρόθεσή της να παραμείνει εκτός των πλατό τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

«Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά του Star, ήταν όλη μου η ζωή. Αν μπορούσα, αντί να έφευγα από την τηλεόραση το 2018, ίσως θα έπρεπε να είχα φύγει από το ’16», δηλώνει η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Επειδή εγώ δίνομαι με ψυχή, σώμα και μυαλό στη δουλειά μου, θέλω να περνάω καλά, να το παίρνω πίσω. Όταν αισθάνομαι ότι δεν περνάω καλά, δεν αποδίδω σωστά στη δουλειά μου και αυτό γίνεται ένας φαύλος κύκλος. Μένοντας παραπάνω απ’ όσο έπρεπε νομίζω ότι έκανα κακό περισσότερο στον εαυτό μου», σημειώνει η παρουσιάστρια.

«Κανένας δεν λείπει από την τηλεόραση και από πουθενά. Αυτοί που πρέπει να είναι εκεί είναι εκεί και αυτοί που πρέπει να είναι στο σπίτι τους είναι στο σπίτι τους», επισημαίνει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ παραδέχεται πως μόνο ένα συγκεκριμένο format talk-show θα ήταν αυτό που θα την έπειθε να κάνει τη δική της τηλεοπτική επιστροφή στο μέλλον.

«Από την εποχή μου ακόμα, από τον Μάιο συζητούσαμε τα ίδια για τις τηλεοπτικές μεταγραφές. Το θεωρώ όμως απόλυτα άκομψο, όταν ένας παρουσιαστής βρίσκεται στην εκπομπή του, κάποιοι άλλοι να συζητάνε για τη θέση του. Μου το έχουν κάνει και μπορεί να το έχω κάνει κι εγώ και ζητώ συγνώμη για αυτό», καταλήγει στις δηλώσεις της η Χριστίνα Λαμπίρη.

Πηγή: zappit.gr