Χριστίνα Βραχάλη: «Ο ερχομός της κόρης μου με άλλαξε»

«Ήταν συνειδητή μου απόφαση να κρατήσω το παιδί και να το μεγαλώσω μόνη», λέει η Χριστίνα Βραχάλη.

Τη Χριστίνα Βραχάλη υποδέχθηκε σήμερα η Ελένη Τσολάκη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου». Η δημοσιογράφος μίλησε και για τον ερχομό της κόρης της και το κατά πόσο την άλλαξε η μητρότητα.

«Ο ερχομός της κόρης μου με άλλαξε. Πριν έρθει η κόρη μου στη ζωή, δεν ήξερα αν ήμουν έτοιμη γι’ αυτό. Δε με δυσκόλεψε να επικοινωνήσω στους δικούς μου και στον κόσμο το διαφορετικό μοντέλο οικογένειας που έχω επιλέξει. Δε με δυσκόλεψε γιατί είναι η αλήθεια μου, η ζωή είναι απρόβλεπτη, και ταυτόχρονα πολύ όμορφη. Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση, δε με ενδιέφερε ποτέ το τι θα πει ο κόσμος. Ήθελα να κάνω ό,τι ήταν για να είμαι εγώ καλά. Από τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος, ό,τι αποφάσεις πήρα στη ζωή μου, ήταν για να είμαι εγώ καλά. Η κοινωνία έχει δημιουργήσει ένα στερεότυπο ότι μια γυναίκα για να είναι ολοκληρωμένη στη ζωή της πρέπει να αποκτήσει παιδί», είχε αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη.

Για τον σύντροφό της, η Χριστίνα Βραχάλη ανέφερε: ««Με τον σύντροφό μου θα μοιραστώ τα πάντα. Έχει μεγάλη καρδιά, είναι ελεύθερος άνθρωπος, είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Συγκινούμαι όταν μιλάω για τον σύντροφό μου. Δε νομίζω ότι ήταν τυχαίο που ήρθε σε μια ήρεμη κατάσταση της ζωής μου, ήμουν πολύ καλά με εμένα».

Πηγή: zappit.gr