Χρίστος Αντωνιάδης: «Το στοίχημα είναι να γυρίσει πίσω η Αφροδίτη μόνη της, όχι με τη μάνα της»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσαν ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου. Το ζευγάρι μίλησε για την αλλαγή στη ζωή τους από τότε που ήρθαν στο κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους. Να υπενθυμίσουμε πως η Αφροδίτη έχει γυρίσει στο πατρικό της, λίγο έξω από τη Λαμία, προκειμένου να έχει την απαραίτητη βοήθεια από τους γονείς της.

«Έχουμε καταντήσει να βρισκόμαστε με ραντεβού. Η Αφροδίτη έχει μεταναστεύσει με τα παιδιά στη μάνα της. Αναγκαστικά κάθε εβδομάδα πηγαίνω στο χωριό για να τους βλέπω», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Η Αφροδίτη Τσώνου είπε από την πλευρά της: «Γύρισα στο πατρικό μου με τα δυο παιδιά μας γιατί πραγματικά χρειάζομαι τη βοήθεια των γονιών μου».

Σε ερώτηση για το πώς είναι αυτό το μοντέλο οικογένειας και αυτή η σχέση, ο Χρίστος Αντωνιάδης απάντησε: «Ποια σχέση; Ποιος έχει σχέση;».

Η Αφροδίτη Τσώνου τόνισε: «Εδώ και ενάμιση χρόνο που έχουν έρθει τα παιδιά, έχει δυσκολέψει πολύ η κατάσταση μεταξύ μας, αλλά και γενικά οι ισορροπίες της οικογένειας έχουν διαταραχτεί. Το μεταξύ μας έχει αλλάξει. Μου λείπει το σπίτι μου στη Γλυφάδα».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε: «Η επιστήμη ερευνά αυτή την αλλαγή μεταξύ μας. Δίνουμε χρόνο, θα έρθει άσπρη μέρα και για εμάς. Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Το στοίχημα είναι να γυρίσει πίσω η Αφροδίτη μόνη της, όχι με τη μάνα της. Να είμαστε μόνοι μας».

Πηγή: zappit.gr