Χρήστος Λούλης: “Γιατί ένας δημοσιογράφος να έχει παραπάνω δικαίωμα από έναν ηθοποιό;”

Στο Breakfast@Star και τη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού μίλησε ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Famagusta», ρωτήθηκε για την εμπειρία του από αυτή τη συνεργασία, καθώς και για τη δήλωσή του σχετικά με το δικαίωμα ενός ηθοποιού να παρουσιάσει μία τηλεοπτική εκπομπή.

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη σειρά. Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύουμε με τον Ανδρέα, μου αρέσει πάρα πολύ το θέμα και οι υπόλοιποι συντελεστές. Έχω και μία ιδιαίτερη σχέση με την Κύπρο, διότι είναι η σύζυγός μου από εκεί. Ο πεθερός μου ήταν πρόσφυγας από την Αμμόχωστο, οπότε το είδα πιο συναισθηματικά», δηλώνει ο Χρήστος Λούλης.

«Είναι τόσο ωραίες οι συνθήκες που κάποιες φορές τσιμπιέμαι για να δω αν είναι πραγματικότητα», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Είναι ένα πολύ ωραίο βήμα εξωστρέφειας το ότι βλέπουμε ελληνικές σειρές στο Netflix. Ίσως έτσι περάσουμε στην επόμενη πίστα επαγγελματικά», σχολιάζει ο Χρήστος Λούλης με αφορμή την είσοδο της σειράς «Σέρρες» στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

«Γιατί ένας δημοσιογράφος να έχει παραπάνω δικαίωμα από έναν ηθοποιό; Μου έχουν προτείνει να παρουσιάσω εκπομπή αλλά δεν κάθισα να το σκεφτώ λόγω των υποχρεώσεων. Δεν νομίζω ότι έχω το ταλέντο να το κάνω, ίσως πρέπει να δοκιμαστώ», απαντά ο Χρήστος Λούλης σε σχετική ερώτηση.

Πηγή: zappit.gr