Τις πρώτες του δηλώσεις για τη Μαρινέλλα, μετά το βαρύτατο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη συναυλία της στο Ηρώδειο, έκανε ο Χρήστος Μάστορας. Τον γνωστό τραγουδιστή εντόπισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στο αεροδρόμιο, λίγο πριν φύγει για την προγραμματισμένη του αυριανή συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου στην Κύπρο.

«Οι προσευχές και οι ευχές μας είναι με την κυρία Μαρινέλλα αυτή τη στιγμή. Είναι σοβαρή η κατάσταση και ελπίζουμε όλο αυτό να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσουμε σύντομα από αυτό», είπε ο Χρήστος Μάστορας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο σημείο.

«Εγώ είμαι καλά. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους με τους οποίος συνεργαζόμαστε. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, ειλικρινά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ αφάνταστα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ», εξομολογείται ο τραγουδιστής μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Τέλος, σε ερώτηση που του απηύθυνε ο Γρηγόρης Μπάκας για το εάν έχει σκεφτεί να ακυρώσει την αυριανή του συναυλία στην Κύπρο, ο Χρήστος Μάστορας απάντησε εμφανώς ενοχλημένος: «Τι με ρωτάς τώρα, ρε συ Γρηγόρη; Δεν είμαι μόνος μου».

Υπενθυμίζεται πως ο frontman του συγκροτήματος Melisses επρόκειτο να εμφανιστεί μαζί με τη Μαρινέλλα ως guest στη λαμπερή συναυλία της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (25/9) μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας τον κράτησε μακριά από τη δεύτερη πρόβα, γεγονός που οδήγησε τη «μεγάλη κυρία» του ελληνικού πενταγράμμου στην απόφαση να τον αποκλείσει από το πρόγραμμα.