Coldplay: Ευχαρίστησαν το ελληνικό κοινό κι επανέρχονται για τη δεύτερη συναυλία στο ΟΑΚΑ – 120 λεπτά «Music of the Spheres»

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram οι Coldplaευχαρίστησαν το ελληνικό κοινό για την χθεσινή βραδιά. Το βρετανικό συγκρότημα πραγματοποιεί την δεύτερη συναυλία του στο ΟΑΚΑ, η οποία είναι επίσης sold out.

Για 120 λεπτά προσέφεραν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, τραγουδώντας παλιές και νέες τους επιτυχίες και λαμβάνοντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα των 60.000 θεατών, που κατέκλυσε τα social media με βίντεο από την συναυλία.

Ο Κρις Μάρτιν, ευχαρίστησε το κοινό στα ελληνικά για την θερμή υποδοχή. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε. Είμαστε ευγνώμονες», είπε.

Ο «μπροστάρης» του βρετανικού συγκροτήματος, που επισκέφτηκε για πρώτη φορά την χώρα μας, δεν σταμάτησε να αλληλοεπιδρά με τους θεατές, που έγιναν όλοι μια μεγάλη αγκαλιά στο κατάμεστο στάδιο.

Το μουσικό υπερθέαμα «Music of the Spheres» περιλαμβάνει πολλά οικολογικά μηνύματα, ποδήλατα για τους θεατές που παράγουν ενέργεια, επαναχρησιμοποιούμενα βραχιολάκια led που επιστράφηκαν κατά την έξοδο, μη χρήση πλαστικών και πολλά άλλα.

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών την συναυλία παρακολούθησαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αλλά και ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ.