Coldplay: Σε λίγες ώρες ανοίγουν οι πόρτες του ΟΑΚΑ- 120.000 άνθρωποι στις δύο sold out συναυλίες- Πανικός έξω από το στάδιο – Ελεύθερος Τύπος

Τι κι αν οι πόρτες του ΟΑΚΑ ανοίγουν στις 17:00, ήδη οι θαυμαστές των Coldplay σχηματίζουν ουρές εν μέσω καύσωνα!

Το αγαπημένο συγκρότημα για το οποίο γίνεται ένας πανικός,  αναμένεται να βγουν στη σκηνή λίγο μετά τις 21:00 ενώ 120.000 άνθρωποι θα βρεθούν συνολικά στις δύο sold out συναυλίες τους.
Στο στάδιο έφτασαν 27 μεγάλα φορτηγά, τα οποία μεταφέρουν όλα τα αναγκαία για το σόου του βρετανικού συγκροτήματος.

Η συγκεκριμένη συναυλία είναι γεμάτη μηνύματα για την αγάπη και την προστασία του πλανήτη, μέρος των εσόδων της οποίας διατίθενται για το καθάρισμα των ωκεανών κι άλλες δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος.

Coldplay: Η είσοδος στο Ολυμπιακό Στάδιο

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ΑΡΕΝΑΣ, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης από όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (Είσοδος Κύμης, Είσοδος Ειρήνης, Είσοδος Αρτέμιδος, Είσοδος Ιασώ, Είσοδος Πεζογέφυρας) ΕΚΤΟΣ από τις Πύλες της Λεωφόρου ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.

Ακολουθώντας τη σήμανση οι κάτοχοι εισιτηρίων θα οδηγηθούν στην Είσοδο της Αρένας (βλ. πινέζα του χάρτη)

Υπάρχουν δύο ελεύθερα Parking με πρόσβαση από τη Λ. Κύμης (βλ. «P»)

Οι κάτοχοι εισιτηρίων καθήμενων, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης απ’ όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (Είσοδος Κύμης, Είσοδος Ειρήνης, Είσοδος Αρτέμιδος, Είσοδος Ιασώ, Είσοδος Πεζογέφυρας) ΕΚΤΟΣ από τις Πύλες της Λεωφόρου ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.

Ακολουθώντας τη σήμανση οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα οδηγηθούν στις Εισόδους Καθήμενων 1, 2, 8 και 12 (βλ. πινέζες του χάρτη).

Η Είσοδος Καθήμενων 1, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. πράσινη πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες PA, PB, 25,26,28,29,30, 31,32,33,34,35.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

08/06/2024
|
12:08

Σελίν Ντιόν: Εξομολογείται πώς είναι να τραγουδάς με το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου- «Είναι σαν κάποιος να σε στραγγαλίζει»

 

Η Είσοδος Καθήμενων 2, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. κόκκινη πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες 1,2,3,4, 5.

Η Είσοδος Καθήμενων 8, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. μωβ πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες 6,7,8,9,10.

H Είσοδος Καθήμενων 12, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. κίτρινη πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες 11,12,13.

Υπάρχουν δύο ελεύθερα Parking με πρόσβαση από τη Λεωφόρο. Κύμης (βλ. «P»).

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ΑΜΕΑ και των συνοδών τους, έχουν δυνατότητα πρόσβασης ΜΟΝΟ από την ΠΥΛΗ Β της Λεωφόρου ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.

Από εκεί θα οδηγηθούν στην είσοδο του Σταδίου από ράμπα στη ΘΥΡΑ 25

Στο εισιτήριο τους περιλαμβάνεται και ΘΕΣΗ PARKING (βλ. «P» στον χάρτη).

Οι πόρτες του Ολυμπιακού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό από τις 17:00 με την Αντωνία Καούρη να ανεβαίνει στη σκηνή δύο ώρες αργότερα. Η Maisie Peters έρχεται στις 20.00 ακριβώς ενώ η εμφάνιση των Coldplay θα ξεκινήσει στις 21.15 και τις δύο ημέρες.

Τα μέλη του συγκροτήματος παρακαλούν το κοινό, αντί για πλαστικά μπουκαλάκια, στη συναυλία να πάρει μαζί παγούρια και να τα γεμίσει σε βρύσες που θα τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία. Προτείνει ακόμη στους φαν, να προτιμήσουν το μετρό αντί για το αυτοκίνητο για να πάνε στο στάδιο. Ακόμη, συστήνουν να αποφύγει ο κόσμος τα backpacks και τις μεγάλες τσάντες και να έχουν μόνο μικρά τσαντάκια.

Θα υπάρχει πλήρης προσβασιμότητα με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα κωφά και βαρήκοα άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν τις δονήσεις της μουσικής μέσω subpacks (ηλεκτρονικών γιλέκων) που θα προσφερθούν δωρεάν.