Δάφνη Μπόκοτα: «Γινόταν χαμός τότε με το πόσα βγάζει η Μπόκοτα από τη Eurovision, αθλιότητες»

«Η Μπόκοτα τότε έβγαζε μόνο τον μισθό της», λέει η Δάφνη Μπόκοτα.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» ήταν σήμερα η Δάφνη Μπόκοτα. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί.

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από κριτική, η οποία ήταν άδικη. Μέσα ήμουν σμπαράλια και την επόμενη δεν έδειχνα τίποτα. Έχω ξενυχτήσει για μία κριτική, για το άδικο του πράγματος, για την Eurovision. Επειδή δεν είχα πει την λέξη “τώρα” όταν άνοιξαν οι γραμμές, έγινε χαμός.

Στην Ελλάδα έχουμε και αυτό το “εγώ το κάνω καλύτερα”, δεν σεβόμαστε ειδικότητες, μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Έτσι, μειώνοντας τον άλλον νομίζεις πως θα ανέβεις εσύ. Η κριτική με επηρεάζει και σήμερα. Μου αρέσει αυτό γιατί κάποιες φορές μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιωθείς», είπε αρχικά η Δάφνη Μπόκοτα.

Η Δάφνη Μπόκοτα είπε στη συνέχεια: «Μπορείς να κριτικάρεις με κάποια ευγένεια. Τα τελευταία χρόνια γίνεται επιθετικά. Την μετράω πολύ την κριτική. Αγανακτώ αλλά την μετράω. Μπορεί να με διαλύσει αλλά θα συνεχίσω. Δεν είχα καλόπιστες κριτικές εγώ. Έχω φάει τόσο “ξύλο” που έχω μείνει στα άσχημα. Ως μαμά ούτε εγώ κάνω πάντα καλόπιστες κριτικές».

Κλείνοντας, η Δάφνη Μπόκοτα ανέφερε: «Παρά τα όσα λέχθηκαν ή γράφτηκαν, εγώ έχω μία πολύ καλή σχέση με τον κόσμο. Και αυτό είναι η δική μου δικαίωση. Θεωρώ πως το να αντιδράς με τον ίδιο τρόπο που το κάνει ο άλλος είναι λάθος. Πέρασα πολύ άσχημα από κριτικές που μου γινόντουσαν όταν ήμουν στην ΕΡΤ. Υπήρχε μία μεγάλη συζήτηση κάποτε για το πόσα βγάζει η Μπόκοτα από την Eurovision, όταν η Μπόκοτα έβγαζε τον μισθό της. Έγινε ένας χαμός, κάτι αθλιότητες. Ήταν πολύ δυσάρεστο. Θα ξαναέκανα Eurovision αλλά με προϋποθέσεις»

Πηγή: zappit.gr