Δάφνη Καραβοκύρη για πασίγνωστη παρουσιάστρια που της έριξε άκυρο: “Μου λέει… για αυτό το θέμα δεν μιλάω ούτε με τον άντρα μου”

Τι απαντά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Τάσο Ξιαρχό και τη Τζένη Μελιτά;

Τη Δάφνη Καραβοκύρη συνάντησε η Λιλή Πυράκη για τις ανάγκες του Breakfast@Star. Οι δύο γυναίκες συζήτησαν για το Sex Podcast, τις πικάντικες ερωτήσεις που κάνει η δημοσιογράφος στους καλεσμένους της, ενώ αναφέρεται και στην πρόσφατη εξομολόγηση που έκανε εκεί ο Τάσος Ξιαρχό για την οροθετικότητά του.

«Το Sex Podcast ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Δεν ήξερε πού έρχεται, δεν ήξερα κι εγώ πού ακριβώς πηγαίνω. Υπήρχε μία αμηχανία και από τις δύο πλευρές. Θα ήθελα να φιλοξενήσω τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν σαν το στρείδι. Οφείλω κι εγώ να σεβαστώ ότι ο άλλος μπορεί να πάει μέχρι ένα σημείο», δηλώνει η Δάφνη Καραβοκύρη.

«Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον άλλο να νιώσει άσχημα, ούτε για να βγάλω την είδηση και να γίνει viral. Το αν κάποια πράγματα γίνονται viral, όπως η αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό, γίνονται για άλλους λόγους, επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή αφύπνισης», ανέφερε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

«Είχα την πληροφορία ότι ο Τάσος είναι οροθετικός, δεν είχε γραφτεί όμως ποτέ και δεν είχε ειπωθεί από τον ίδιο. Του λέω: έχω αυτή την πληροφορία, θεωρώ ότι αξίζει να την πούμε. Δέχθηκε και καλώς έπραξε που μοιράστηκε κάποια πράγματα», επισημαίνει η Δάφνη Καραβοκύρη.

«Μου έχει τύχει παρουσιάστρια να αρνηθεί να έρθει στο podcast. Μου λέει: είμαι πολύ ευχάριστη, έχω χιούμορ αλλά για το σεξ δεν μιλάω ούτε με τον άντρα μου», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο.

«Εννοείται πως θα ξανάκανα τηλεόραση, την αγαπώ πολύ. Συνειδητά απείχα τον τελευταίο χρόνο, γιατί ένιωθα ότι οι προτάσεις που μου έγιναν δεν μου ταίριαζαν. Η Τζένη θεωρώ ότι ταιριάζει πάρα πολύ με τον Φώτη, «κουμπώνουν» και αλληλοσυμπληρώνονται. Στο βιβλίο που γράφω με έχει δυσκολέψει ο τρόπος που θα μεταφέρω κάποια πράγματα, γιατί δεν θέλω να αισθανθούν άσχημα οι γονείς μου. Έγιναν χοντράδες από την πλευρά τους στο παρελθόν», κλείνει τις δηλώσεις της η Δάφνη Καραβοκύρη.

Πηγή: zappit.gr