Δανάη Μπάρκα: “Δεν το περιμένατε αυτό από εμένα… αλλά θα το πω”

p>Τα παρελκόμενα και το παρασκήνιο πίσω από την 21η απονομή των βραβείων MAD σχολίασαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της το πρωινό της Πέμπτης (20/6). Μεταξύ των στιγμών που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν η συγκινητική τοποθέτηση της Δέσποινας Βανδή για τη γυναικεία κακοποίηση, καθώς και το σχόλιο της Αθηναΐδας Νέγκα λίγο πριν παραδώσει το βραβείο pop καλλιτέχνη στη Μαρίνα Σάττι.

«Λοιπόν, θέλω να πω κάτι. Δεν το περιμένατε αυτό από εμένα αλλά θα το πω. Ο FY… μου αρέσει», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Δηλαδή τι θέλω να πω. Εγώ γνωρίζετε την αγάπη που δεν έχω με αυτή τη μουσική και κυρίως με αυτό που εκπροσωπεί αυτή η μουσική… και τα τραγούδια που δεν θεωρώ ότι κάνουν και κάτι ουάου. Τέλος πάντων», συνέχισε τη δήλωσή της η παρουσιάστρια.

«Αλλά αυτό το παιδί με το κορίτσι του, την Αλεξία, που της έκανε και πρόταση γάμου πριν λίγες ημέρες… απ’ ό,τι βίντεο που έχω δει – μη μου στείλετε κανένα βίντεο που βρίζει και δεν το έχω δει – μου φαίνεται το πιο γλυκό και ωραίο τυπάκι από όλα αυτά παιδιά που εκπροσωπούν την τραπ μουσική», παραδέχθηκε αμέσως μετά η Δανάη Μπάρκα για τον γνωστό τράπερ.