Δανάη Μπάρκα – Ο Θεολόγος Ηλιού της έριξε… χυλόπιτα στον αέρα για την Ανθή Βούλγαρη: “Είναι δικός μου, με ποιο δικαίωμα;”

“Τι χτύπημα ήταν αυτό; Δεν το πιστεύω! Τι ντροπή ήταν αυτή! Θα έρθω να σας βρω, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές”.

Δύο γυναίκες και στη μέση… ο Θεολόγος Ηλιού. Δανάη Μπάρκα και Ανθή Βούλγαρη διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στον αέρα του MEGA, διεκδικώντας αποκλειστικά τον Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο, που έχει… φλερτάρει τηλεοπτικά και με τις δύο.

«Ξεκινάει μεγάλος πόλεμος με την ενημέρωση του MEGA. Θα μου πάρουν εμένα τον Θεολόγο; Εγώ της τον πήρα; Έχει γίνει τέτοιο φλερτ με την Ανθή στον αέρα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής και κάλεσε επί τόπου την Ανθή Βούλγαρη από το κινητό της.

«Είσαι στον αέρα… άκουσε να δεις. Ο Θεολόγος είναι δικός μου! Η ενημέρωση και η ψυχαγωγία πρέπει να είναι αδελφάκια. Έχεις βγει εσύ με τον Θεολόγο στα μπουζούκια; Εμείς βγήκαμε στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβρη», της είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια του MEGA.

«Συγνώμη, με πήρες για να μαλώσουμε στον αέρα για τον Θεολόγο; Εμείς βγήκαμε και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη! Με ποιο δικαίωμα σε πήρε από μένα; Θα βγούμε και σήμερα με τον Θεολόγο», απάντησε στο ίδιο ύφος η Ανθή Βούλγαρη.

«Τι χτύπημα ήταν αυτό; Δεν το πιστεύω! Τι ντροπή ήταν αυτή! Θα έρθω να σας βρω, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές», απάντησε σοκαρισμένη η Δανάη Μπάρκα.

Τη δική του παρέμβαση στον αέρα έκανε και το… μήλον της έριδος, Θεολόγος Ηλιού, από τη Θεσσαλονίκη.

«Θεολόγε, η σχέση μας περνάει βαθιά κρίση», του είπε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Δανάη, εγώ δεν έκανα τίποτα. Δεν ξέρω τι παίχτηκε. Ποια ευθύνη μου καταλογίζετε; Ποια κρίση; Ποια σχέση μας αρχικά;», ανέφερε ο δημοσιογράφος γελώντας.

«Θεολόγε, δεν το περίμενα αυτό από σένα αλλά να σου πω κάτι; Αυτοί είστε. Πολύ στεναχωρήθηκα, γιατί ήσουν ο super hero της καρδιάς μου», απάντησε η Δανάη Μπάρκα, σε έναν απολαυστικό διάλογο, δίνοντας ραντεβού για το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Πηγή: zappit.gr