Δανάη Μπάρκα: «Τι να πούμε κι εμείς; Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάς για σχοινί;»

«Είναι κρίμα και το σημαντικό είναι να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ψύχραιμα και με χιούμορ», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα για το τηλεοπτικό της μέλλον, ο Άρης Καβατζίκης εξέφρασε την άποψή του για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ η Δανάη Μπάρκα έκανε το δικό της ιδιαίτερο σχόλιο.

«Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στους δύο μήνες της εκπομπής –το έχουμε πάθει κι εμείς αυτό- έχει αρχίσει να συζητιέται το αν θα αντικατασταθεί αυτή η εκπομπή; Τα κανάλια πρέπει να δώσουν λίγο χώρο και χρόνο και να κάνουν βελτιωτικές κινήσεις», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Γιώργος Κρικοριάν ρώτησε: «Θεωρείς ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, στο χώρο μας, που χαίρονται με το να σταματήσει ή να έχει προβλήματα μία εκπομπή;».

Ο Άρης Καβατζίκης απάντησε: «Έχω μία τηλεκριτικό στο μυαλό μου που χαίρεται με το κακό των άλλων. Και μόνο αυτό μεταφέρει. Είναι πραγματικά χαιρέκακη».

Α.Κ.: Είναι κρίμα να γίνεται όλο αυτό το πράγμα για την Μπέττυ και την κατανοούμε απόλυτα.

Δ.ΜΠ.: Εμείς το ζούμε τέσσερα χρόνια.

Α.Κ.: Είναι οδυνηρό. Και από τους τρεις μήνες έλεγαν οι έγκυροι τηλεκρτικοί ότι θα αντικατασταθεί η Μπέττυ, θα φύγει, θα αλλάξει, θα έρθει ο άλλος. Είναι θλιβερό αυτό.

Δ.ΜΠ.: Είναι κρίμα και το σημαντικό είναι να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ψύχραιμα και με χιούμορ. Τέλος πάντων, πολύς ντόρος. Τι να πούμε κι εμείς; Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάς για σχοινί; Δεν μιλάς.