Δανιέλα Χατζή: “Στην αρχή με είχαν συμβουλεύσει να μην λέω πως είμαι Ρομά”

“Τα σχολικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα, είχε τύχει ακόμα και να με χτυπήσουν” περιγράφει, παράλληλα, η Δανιέλα Χατζή.

H Δανιέλα Χατζή έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου με αφορμή τις κοινές εμφανίσεις με τον πατέρα της, Κώστα. Μέσα σε όλα, δε, η νεαρή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανιέλα Χατζή εξομολογήθηκε πως «στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα ισχύει πως με είχαν συμβουλεύσει να μην λέω πως είμαι Ρομά. Αυτό όμως ήμουν και δεν σκέφτηκα ποτέ μου να το κρύψω».

«Τα σχολικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα είναι η αλήθεια. Λόγω ρατσισμού και πολλών άλλων πραγμάτων. Είχε τύχει, ας πούμε, ακόμα και να με χτυπήσουν. Μου είχαν σπάσει τη μύτη. Ήταν λίγο δύσκολα αλλά δεν μένω εκεί γιατί προχωράμε».

«Είναι μια αλήθεια πως είναι ένα βάρος για τα παιδιά των καλλιτεχνών το όνομα των γονιών τους. Δεν ξέρω, εγώ το βλέπω σαν να είναι ο μπαμπάς μου ένας ήλιος και γω πρέπει να κάνω διπλό κόπο και διπλή προσπάθεια για να μπορέσω να φανώ και γω  δίπλα σε αυτόν τον ήλιο» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Δανιέλα Χατζή στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Πηγή: zappit.gr