«Δεν πείθεται ο Σάρι, πιθανό να πάει σε άλλο προπονητή ο Παναθηναϊκός»

Περιπλέκεται η κατάσταση γύρω από τις συζητήσεις του “τριφυλλιού” με τον 65χρονο Ιταλό τεχνικό, καθώς από την γειτονική χώρα αναφέρουν πως η υπόθεση καθυστερεί και οι “πράσινοι” ενδέχεται να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Συνεχίζεται το… σίριαλ με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον Παναθηναϊκό, καθώς η αθηναϊκή ομάδα επιχειρεί το μεγάλο “μπαμ” με τον πρώην τεχνικό της Λάτσιο, ωστόσο η “πράσινη” ΠΑΕ αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στην περίπτωση του έμπειρου προπονητή, που έχει θητεία μεταξύ άλλων σε Γιουβέντους, Νάπολι και Τσέλσι.

Ήδη η υπόθεση του Σάρι έχει καθυστερήσει αρκετά, την ώρα που στο “τριφύλλι” βιάζονται να κλείσουν προπονητή για να βάλουν σε εφαρμογή τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του στην πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός, αλλά τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, παρά το γεγονός ότι οι “πράσινοι” προσπαθούν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να φέρουν στην Ελλάδα τον έμπειρο προπονητή.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντούλα: «Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως είναι πρόθυμος να περιμένει μερικές μέρες ακόμη, όμως ο Σάρι δεν πείθεται και παίρνει τον χρόνο του, οπότε η ελληνική ομάδα είναι πιθανό να πάει σε άλλο προπονητή».

https://x.com/AlfredoPedulla/status/1798265490332340485