Δέσποινα Καμπούρη για την πρόταση γάμου: “Δεν πήγε καθόλου καλά, συνεχίσαμε να τρώμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα”

Τη δική της εμπειρία από μία δημόσια πρόταση γάμου παρέθεσε η Δέσποινα Καμπούρη μέσα από το «Πάμε Δανάη» της Πέμπτης (30/5). Η δημοσιογράφος του MEGA, με αφορμή τη σχετική ιστορία που αφηγήθηκε ο Πάνος Μουζουράκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανέφερε ένα αντίστοιχο περιστατικό που της έτυχε στο παρελθόν σε εστιατόριο.

«Όταν οι προτάσεις γάμου είναι ευφάνταστες, έχουν και το χιούμορ τους. Και όταν είναι ιδιωτικές φυσικά. Μόνο με τον κόσμο δεν μπορώ. Όταν βλέπω προτάσεις γάμου μπροστά σε κόσμο, με πιάνει αγωνία, λέω: αυτός ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει να πει ναι. Εγώ δεν θα το έλεγα, ας πούμε. Θα έλεγα ναι και μετά θα του έλεγα όχι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Εμένα μου έχει συμβεί αυτό, Δανάη, να πει όχι η κοπέλα. Δεν του είπε όχι αλλά καταλάβαμε όλοι ότι ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, σαν να ήθελε να του πει: πάρε το δαχτυλίδι πίσω και πάμε να φύγουμε. Ήταν γεμάτο κόσμο το εστιατόριο», περιέγραψε αμέσως μετά η Δέσποινα Καμπούρη.

«Δεν θα ‘θελα να μου κάνει το αγόρι μου πρόταση σε δημόσιο χώρο, με τίποτα. Θα λιποθυμούσα. Μη μας βλέπουν, βέβαια, τώρα τα αγόρια και τους κόβουμε τα φτερά. Με τους δικούς μου ανθρώπους δεν έχω πρόβλημα», παραδέχεται η παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Εμείς συνεχίσαμε να τρώμε σαν να μην τρέχει τίποτα, για να μην τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Μετά από λίγο οι άνθρωποι σηκώθηκαν και έφυγαν, δεν πήγε καθόλου καλά αυτό. Έχεις δίκιο, είναι αμήχανο», είπε κλείνοντας την ιστορία της η Δέσποινα Καμπούρη.