Δέσποινα Βανδή: “Ήθελα να ζητήσω από την Άννα Βίσση να κάνουμε στόρι αυτό που είχα πει τότε, όταν μας συνέκριναν”

“Με συνόδευσε μία μεγάλη μοναξιά στην Αθήνα, δεν ήξερα κανέναν. Θυμάμαι να περνάω Χριστούγεννα πολύ ζορισμένη. Είχα έναν διθέσιο καναπέ, έναν σκύλο δίπλα μου και καθόλου φίλους”.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή. Τη δημοφιλή τραγουδίστρια συνάντησαν στη Λίμνη Βουλιαγμένης ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Ναταλία Αργυράκη, κάνοντας μία αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική της πορεία, με αφορμή τα 30 χρόνια της στη μουσική.

«Όταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο το 1993, είπα: εδώ κάτι γίνεται. Έπρεπε να αποχαιρετήσω τη Θεσσαλονίκη με βαριά καρδιά, έμαθα την Αθήνα με χάρτες και πήρα δίπλωμα οδήγησης εδώ. Ξεκίνησα με την ασφάλεια του Βασίλη Καρρά και του Γιάννη Πάριου, που για μένα ήταν κάτι πολύ μεγάλο», περιγράφει η Δέσποινα Βανδή.

«Με συνόδευσε μία μεγάλη μοναξιά στην Αθήνα, γιατί δεν ήξερα κανέναν. Θυμάμαι να περνάω Χριστούγεννα πολύ ζορισμένη. Είχα έναν διθέσιο καναπέ, έναν σκύλο δίπλα μου και καθόλου φίλους. Η είσοδος του Φοίβου στη ζωή μου ήταν ένα νέο κεφάλαιο», εξομολογείται στη συνέχεια η τραγουδίστρια, ενώ αποκαλύπτει ότι είχε πάει στο ΚΒΘΕ για να ρωτήσει τι χρειάζεται ώστε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Φέτος η Άννα τράβηξε τις εμφανίσεις της και ήθελα να πάω αλλά συνεχώς κάπου βρισκόμουν. Ήθελα να πάω και να της ζητήσω να κάνουμε ένα στόρι για αυτό που είχα πει τότε, όταν μας συνέκριναν, ότι η Άννα Βίσση έχει 30 χρόνια καριέρας κι εγώ δεν είμαι καν 30 χρονών», απαντά με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή για τη φημολογούμενη κόντρα με την κορυφαία ερμηνεύτρια.

«Δεν συνειδητοποίησα ποτέ το μέγεθος της επιτυχίας τη στιγμή που τη βίωνα. Ήμουν πολύ ανασφαλής άνθρωπος. Η επιθυμία μου να είμαι πολύ πάνω από τα παιδιά μου λειτούργησε σε βάρος της δουλειάς μου. Στα 40 μου όμως αποφάσισα ότι θέλω να κάνω πράγματα στη ζωή μου που να είναι καθαρά δικές μου επιλογές και ας κάνω και λάθη. Πρέπει όλοι να είμαστε μάνατζερς του εαυτού μας», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δέσποινα Βανδή.