Έναρξη με απουσίες έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Τρίτης (24/9). Η παρουσιάστρια του Alpha καλημέρισε τους τηλεθεατές του Alpha χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Μια γλυκιά καλημέρα σε όλα τα σπίτια, όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν κάνετε. Αν έχετε απώλειες όπως κι εμείς, γιατί το αγόρι μας έχει Covid… αυτά είναι, μας ματιάσανε. Μια βδομάδα στον αέρα δεν βγάλαμε και έχουμε απώλειες», είπε στην έναρξη της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Γενικά κυκλοφορεί Covid αλλά ελπίζω ότι, επειδή ο Δημήτρης το έχει περάσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά θα είναι και πιο ελαφριά», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha και αμέσως καλημέρισε τον συνεργάτη της διά του τηλεφώνου.

«Ζηλεύω. Είμαι στο κρεβάτι του πόνου κι εσείς εκεί χορεύετε και διασκεδάζετε, αίσχος!», είπε με χιούμορ ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Covid πέρασα μία φορά, αυτή είναι η δεύτερη, και το περνάω εξίσου δύσκολα. Πέρασα μία δύσκολη νύχτα με πολύ πόνο αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά δεν έχω το βάρος στο στήθος. Πυρετό έχω μόνο δέκατα. Την πρώτη φορά τα πνευμόνια μου ήταν έτοιμα να εκραγούν. Τώρα έχω πόνους στο σώμα αλλά τα πνευμόνια μου είναι μια χαρά», περιέγραψε ο δημοσιογράφος του Alpha, με τους συνεργάτες του να του στέλνουν τις ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Πηγή: zappit.gr