Διαγωνισμός από τη Subaru στο Helmos Mountain Festival με έπαθλο ένα τριήμερο στο Γαλαξίδι

Από 21-24 Ιουνίου θα διοργανώνονται μουσικές εκδηλώσεις και μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες και παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Μία από αυτές τις δράσεις είναι και το “Subaru Helmos Peak Experience” της Subaru- Πλειάδες Motors και περιλαμβάνει την εντυπωσιακή ανάβαση στο Αστεροσκοπείο Χελμού «Αρίσταρχο» στα 2340 μέτρα με ένα από τα υβριδικά SUV της Subaru.

Σε αυτό το πλαίσιο, γίνεται και η γνωριμία με αυτά και την συμμετοχή των εγγεγραμμένων στον αντίστοιχο διαγωνισμό. Με τις απεριόριστες δυνατότητες που διαθέτουν όλα τα αυτοκίνητα της Subaru και τη βραβευμένη ασφάλειά τους, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μοναδικές στιγμές, θα φωτογραφίσουν και θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό “Subaru Helmos Peak Experience” για ένα τριήμερο στο Γαλαξίδι με ένα Subaru και πληρωμένη διαμονή.

Οι διαδρομές του “Subaru Helmos Peak Experience” θα γίνονται το Σάββατο 22/6 και την Κυριακή 23/6 από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 με αναχωρήσεις των 3 ατόμων ανά ώρα. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 6800800, τις καθημερινές από 09:30 έως τις 20:30 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00.

Για να μπουν στην κλήρωση για ένα τριήμερο στο Γαλαξίδι, οι συμμετέχοντες πρέπει να αναρτήσουν, σαν σχόλιο στο post του “Subaru Helmos Peak Experience” στη σελίδα της Subaru Greece στο Facebook, μία φωτογραφία τους με το Subaru από τη διαδρομή που θα έχουν κάνει στο Αστεροσκοπείο «Αρίσταρχος». Διορία ανάρτησης έως την Παρασκευή 28/6, 12.00, ημέρα που θα γίνει η κλήρωση. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο Facebook.

Πηγή: Sport24.gr