Δήμητρα Γαλάνη: “Έκανα βλακεία, είπα άντε ηλίθια και με γύρισα πίσω”

Μία αναδρομή στην πορεία ζωής της έκανε η Δήμητρα Γαλάνη στο Mega Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η επιτυχημένη καλλιτέχνιδα απάντησε μεταξύ άλλων για το αν ξέφυγε κάποια στιγμή κι ένιωσε να έχει φτάσει στα άκρα στη ζωή της.

«Φιρί φιρί το πήγαινα. Γύρισα πίσω μόνη μου. Με πήρα από τον σβέρκο και με γύρισα σαν τα γατιά γιατί κατάλαβα ότι κάνω βλακεία κι είπα άντε ηλίθια και με γύρισα. Γίνεται αυτό σε έναν τόσο συναισθηματικό άνθρωπο να υπάρχει μία τέτοια ορθολογιστική αντιμετώπιση. Η μουσική μου με γύριζε πίσω κάθε φορά που πήγαινα να φτάσω στα άκρα. Που πας; Έχεις υποχρεώσεις. Μπορείς να το καταλάβεις ως μητέρα. Αλλιώς λειτουργείς όταν έχεις παιδιά κι αλλιώς όταν δεν έχεις» εξομολογήθηκε από καρδιάς η Δήμητρα Γαλάνη.

«Όταν έχεις είσαι alert. Είναι κάπως το ίδιο κι εκεί αισθάνεσαι και λες τι παιχνίδι παίζεις; Έχεις υποχρέωση να επιβιώσεις, να υπάρξεις κι άσε τις βλακείες. Δεν με νοιάζει αν είσαι ευάλωτος, έχεις υποχρέωση στην ίδια σου την τέχνη και στο χάρισμά σου. Δεν το κάνουμε ό,τι θέλουμε αυτό. Τις έκανα τις βλακείες και το κατάλαβα» δήλωσε η Δήμητρα Γαλάνη.