Δήμητρα Παπαδήμα: Δεν έχω κοιμηθεί ποτέ στο ίδιο κρεβάτι με άντρα

Με αφορμή την θεατρική της παράσταση για τη Μαρίκα Κοτοπούλη, η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA.

Μάλιστα, μεταξύ πολλών άλλων, η γοητευτική πρωταγωνίστρια εξήγησε τους λόγους που προτιμά να κοιμάται μόνη τα βράδια αποκαλύπτοντας, δε, πως ουδέποτε έχει κοιμηθεί με άλλον άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι!

«Παλιά ήμουν πολύ πιο σφιγμένη. Δούλευα, έβγαζα χρήματα και σπούδασα το παιδί μου. Μετά είπα πως πρέπει να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου, να βγάλω το εγώ μου προς τα έξω. Αναγκαζόμουν να πάω σε δουλειές που δεν μου έλεγαν τίποτα για τα χρήματα. Τώρα μπορώ να κουμαντάρω η ζωή μου», είπε.

Για την παράσταση «Το Πορτραίτο»

Η Δήμητρα Παπαδήμα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Πορτραίτο», η οποία αναφέρεται στην συγγραφέα Πηνελόπη Δέλτα. Την παράσταση σκηνοθετεί η κόρη της, Θαλασσινή, ενώ τη μουσική υπογράφει η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

«Ξεκινήσαμε από τη Θεσσαλονίκη, τη νιώθω πατρίδα μου. Τώρα είμαι στο θέατρο Olvio και κάνω περιοδείες. Ήθελα να μάθει ο κόσμος, ειδικά τα παιδιά, ποια ήταν αυτή η γυναίκα, πως εμπνεύστηκε τα παραμύθια της και τι ζωή έζησε. Κατάλαβα παίζοντας την Μαρίκα Κοτοπούλη, την αντίπαλό της, ότι η αλητεία κρύβει αρχοντιά και η αρχοντιά της Πηνελόπης Δέλτα κρύβει αλητεία».

 

«Έχω πολλά κοινά με την Πηνελόπη Δέλτα. «Θέλω να φωτίσω κάθε λεπτομέρεια της εποχής που ζω», λέει. Θέλω κι εγώ να φωτίσω τις λεπτομέρειες, αυτά που είναι η πραγματική ιστορία».

Η Δήμητρα Παπαδήμα έγραψε αυτό τον μονόλογο με αφορμή τον θάνατο της μητέρας της τον Οκτώβριο του 2022, έχοντας ως όχημα την φιγούρα της Πηνελόπης Δέλτα.

«Η σχέση με τη μάνα είναι η κινητήριος δύναμη. Εάν δεν έχεις να κρατηθείς, σε πάει και στον γκρεμό. Στην Πηνελόπη Δέλτα έλειπε η ένδειξη αγάπης. Ήταν περίεργη η σχέση με την μαμά μου. Δεν έζησα άνετα, ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια. Δούλευα από πολύ μικρή, από 17 χρονών, τα «ακούμπαγα» στην οικογένειά μου. Οι γονείς μου ήταν άβουλοι άνθρωποι. Εστίασα εκεί και γι’ αυτό έγραψα αυτό τον μονόλογο. Εστίασα στη μητέρα. Η Πηνελόπη Δέλτα έπασχε από μητρική ανεπάρκεια».

«Είχα έλλειψη αγάπης»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση ζωής που έχει με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, αποκαλύπτοντας πως γνωρίστηκαν όταν και οι δύο τους ήταν χωρισμένοι, μη έχοντας πάρει τυπικά διαζύγιο.

«Είχα έλλειψη αγάπης, την βρήκα στον Γιάννη μου. Κι άλλοι με αγάπησαν, αλλά με τον Γιάννη έχουμε αυτό το κάτι, που κρατάει μία σχέση χρόνια».

Για τον πρώτο της γάμο δήλωσε:

«Ήμουν μικρή, ένιωθα ότι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα έτσι, ότι δώσαμε στίγμα στην κοινωνία ότι είμαστε εντάξει. Χώρισα, όχι όμως στα χαρτιά. Και ο Γιάννης ήταν παντρεμένος και δεν είχε χωρίσει με διαζύγιο. Έτρεχε να μας βγάλει τα διαζύγια. Τρελαίνομαι με τα χαρτιά και τη γραφειοκρατία».

«Γουστάρω να βλέπω τον Γιάννη, να τον φροντίζω, να κάνουμε τα αστεία μας. Ξυπνάει και μου κάνει μπαλέτο και πιρουέτες. Δεν έχω κοιμηθεί με άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι ποτέ, ούτε με το ίδιο μου το παιδί. Ούτε με άντρα έχω κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι. Δεν μπορώ, θέλω να έχω την ανεξαρτησία μου», είπε.

Όπως εξήγησε η ίδια, ο λόγος είναι πως όταν κοιμάσαι με τον άλλον, το παραμύθι τελειώνει και έτσι απομυθοποιείται ο άλλος. «Αποσυμπίεση, χρειάζεται», είπε η ηθοποιός.

Πηγή: eleftherostypos.gr