Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: “Είμαι κτητική με τον σύζυγο μου”

“Μου αρέσει που κάποιες στιγμές ο Γιώργος Αγγελόπουλος σκαλώνει με την κόρη του” παραδέχεται, με τρυφερότητα, η Δήμητρα Βαμβακούση.

Την σύζυγο του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούσ φιλοξένησε ο Τάσος Ιορδανίδης το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, το όμορφο μοντέλο και νέα μανούλα μίλησε τόσο για τους πρώτους του έγγαμου βίου μετά του νέου μέλους της οικογένειας αλλά και την… κτητικότητα που παραδέχεται πως την διακρίνει για τον αγαπημένο της!

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Βαμβακούση εκμυστηρεύτηκε πως «είμαι κτητική με τον σύζυγό μου. Είχαμε συναντηθεί αλλά δεν είχα κάτι πονηρό στο μυαλό μου. Εντάξει όταν βλέπεις κάτι ωραίο, λες είναι ωραίος. Υπήρξε ένα φλερτ. Προσπαθήσαμε να γνωριστούμε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Μου αρέσει που κάποιες στιγμές σκαλώνει με την κόρη του».

«Δεν μπορώ να είμαι μακριά από την κόρη μου, η ψυχή και η καρδιά μου είναι σε εκείνη. Ο Γιώργος (σ.σ. Αγγελόπουλος) είναι πολύ προστατευτικός και με εμένα και με την κόρη μας. Μας προσέχει πολύ, αισθανόμαστε ασφάλεια μαζί του».

«Το παιδί έχει όλα τα χαρακτηριστικά του μπαμπά του. Τις φύτρες, το σχήμα του κεφαλιού, τα μάτια, τα χείλη, τα φρύδια, τα αυτιά. Όλα! Το μωρό μου έχει νεύρο, θα τα δούμε σιγά σιγά όλα τα πράγματα στον χαρακτήρα του. Γελάμε, περνάμε όμορφα μαζί της» πρόσθεσε ακόμα, σε άλλο σημείο, η Δήμητρα Βαμβακούση μιλώντας με τον Τάσο Ιορδανίδη στην εβδομαδιαία εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr