Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο – “Δεν μπορώ να κρυφτώ”

“Έτσι είναι αυτά, αυτή είναι η διαδικασία, δεν πτοούμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα”.

Υποψήφιος στα θεατρικά βραβεία Χορν ήταν φέτος ο Δημήτρης Φιλιππίδης. Ο νεαρός ηθοποιός και γιος του Πέτρου Φιλιππίδη παραβρέθηκε στη βραδιά απονομής και είδε το πρώτο βραβείο να μην φτάνει τελικά στα χέρια του, για έναν μόλις βαθμό από την αρμόδια κριτική επιτροπή.

«Έτσι είναι αυτά, αυτή είναι η διαδικασία, δεν πτοούμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αλλά ούτε και να κρυφτώ μπορώ φυσικά. Εννοείται ότι θα ήθελα να είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές αλλά είναι αρκετά τιμητικό και μόνο το να είσαι υποψήφιος για κάτι τέτοιο. Σου δίνει μεγάλη χαρά και καλύπτει την όποια στεναχώρια», δηλώνει ο Δημήτρης Φιλιππίδης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Είναι μεγάλη χαρά που θα συμμετάσχω στον «Κατά φαντασίαν ασθενή» το καλοκαίρι. Όλα τα χρόνια που είμαι στον χώρο, αν και δεν είναι πολλά, έχω συναντήσει εξαίρετους συναδέλφους», παραδέχεται ο νεαρός ηθοποιός για την καλοκαιρινή περιοδεία που θα ακολουθήσει.

«Δεν θα έλεγα ότι ζητάω συμβουλές από τους μεγαλύτερους, είναι περισσότερο συνομιλίες. Είναι σπουδαίο να συναντάς ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο, που έχουν τόσα χιλιόμετρα και να μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Φιλιππίδης.

«Φυσικά και θα με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση. Αν μου γίνει κάποια πρόταση, γιατί όχι;», λέει κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Δημήτρης Φιλιππίδης.

Πηγή: zappit.gr