Δημήτρης Μακαλιάς: “Δεν ξαφνιάστηκα με την απόφαση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή”

“Έχω την αίσθηση ότι κάπως εδώ ολοκληρώνεται αυτό το κεφάλαιο” υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της καθημερινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα την Πέμπτη στον Alpha. Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την απόφαση του ΑΝΤ1 να μη συνεχιστεί τη νέα σεζόν η εκπομπή «I love Σου Κου» όσο και στο τηλεοπτικό του μέλλον.

Ειδικότερα, αρχικά, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξαφνιάστηκα με την απόφαση του καναλιού να μην πάρουμε το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά αλλά σίγουρα, επειδή πήγαινε πολύ καλά η εκπομπή, νόμιζα ότι ίσως και να δινόταν μια δεύτερη ευκαιρία. Όταν έγινε η ανακοίνωση, ήμασταν όλοι μαζί η ομάδα».

«Έχω την αίσθηση ότι κάπως εδώ ολοκληρώνεται αυτό το κεφάλαιο. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι στον ορίζοντα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί και να υπάρξει».

«Το σενάριο να απέχω εντελώς τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν μπορώ να πω ότι προκρίνεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου. Ούτε θέατρο θα κάνω ούτε τηλεόραση, μπορεί, να κάνω οπότε ίσως να είναι μια χρονιά που θα αφιερώσω 100% στα παιδιά μου. Δεν με αγχώνει αυτό τόσο πολύ γιατί η Αντιγόνη θα έχει δουλειά του χρόνου οπότε είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και μου αρέσει αυτό. Να πηγαίνει δηλαδή μία ο ένας πιο μπροστά και ο άλλος πιο πίσω» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Μακαλιάς στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Αlpha.

Πηγή: zappit.gr