Δημήτρης Μακαλιάς: “Με τον Δημήτρη Παπανώτα δεν συμφωνούμε καθόλου, είδα ότι δεν υπάρχει μετατόπιση”

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς, το απόγευμα της Πέμπτης, για να συνομιλήσει για όλα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρόσφατα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η συνεργάτιδα του, Μπέττυ Μαγγίρα από τον Δημήτρης Παπανώτα.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποια στιγμή με κούρασε και η αλήθεια είναι πως φέτος βρέθηκα για πρώτη φορά αντιμέτωπος με το να έχω μια κάμερα έξω από το θέατρο τόσο τακτικά. Κυρίως έγινε με ένα, δυο, τρία περιστατικά πολύ απλά. Όπως με τον κ. Παπανώτα που έρχονταν οι κάμερες κάθε βράδυ έξω από το θέατρο ενώ είχα ήδη απαντήσει την προηγούμενη μέρα, την άλλη ημέρα έρχονταν πάλι με την ίδια ερώτηση».

«Επειδή είμαι άνθρωπος που θέλω να απαντάω, σέβομαι πάρα πολύ τους δημοσιογράφους, δεν μπορώ να περνάω και να κάνω «γεια σας» και να φεύγω. Δεν μου είναι ευχάριστο να διώχνω από το πεδίο μου έναν άνθρωπο που έχει έρθει να κάνει τη δουλειά του και θέλει κάτι να με ρωτήσει. Οπότε απαντάω. Λάθος πια, το βλέπω, τους λέω από πριν «σας παρακαλώ, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι». Με κούρασε γιατί έχασα την ουσία και αυτό που ήθελα να πω».

«Νομίζω πως έχασαν όλες οι πλευρές σε όλα τα θέματα που αναλύσαμε. Στο τέλος ανακυκλώνεις το ίδιο και το ίδιο και μένουν στο τέλος λεξούλες. Πυροτεχνήματα, μικροί τίτλοι που δεν έχουν την ουσία των πραγμάτων και είναι από αυτές τις ειδήσεις που πεθαίνουν περίπου σε 3 – 4 λεπτά» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Μακαλιάς στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Σε άλλο σημείο, δε, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως «με τον Δημήτρη Παπανώτα έχουμε ανταλλάξει μηνύματα, είδαμε ότι δε συμφωνούμε καθόλου και γω σταμάτησα να σχολιάζω. Εννοείται ότι μιλήσαμε, αλλά δεν συνεχίσαμε την κουβέντα μα γιατί είδα ότι δεν υπάρχει μετατόπιση. Καλά, δε θα παλέψω να αλλάξω και όλο τον κόσμο και δε χρειάζεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βρήκαμε έναν κοινό δρόμο, εγώ δεν μιλάω γι’ αυτόν».

«Δε με απασχολεί καθόλου. Εννοείται να είναι καλά και υγιής. Εγώ θέλω πάρα πολύ το χιούμορ στη ζωή μου. Θέλω χαμόγελο και ακόμα και όταν έχουμε μια αντιπαράθεση, θέλω μετά να γελάσουμε, να ξαναβρεθούμε σε δέκα μέρες και να είμαστε καλά. Όταν βλέπω ότι δε μπορεί να συμβεί αυτό, το αφήνω στην άκρη. Οι άνθρωποι στην τηλεόραση παίρνουμε πολύ πιο σοβαρά κάποια πράγματα. Ο κόσμος εκεί έξω πιστεύω γελάει με όλα αυτά».