Δημήτρης Μηλιόγλου για Παπαδάκη – Αναστασοπούλου: “Δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να σου κάνει τη ζωή πατίνι”

“Το ότι σου έδωσε κάποιος μία ευκαιρία, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλήσω από εκεί και πέρα και να το ράψω” ανέφερε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Τη Μαρία Αναστασοπούλου συνάντησε η κάμερα του Πρωινό Σου Σου και ο Ηλίας Σκουλάς, η οποία ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της για το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη, αναφέροντας πως της αφήνει θετικό πρόσημο και ήταν πολύ τιμητική. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου απάντησε για αυτήν τη συνεργασία:

«Το ότι ήταν τιμητικό ότι ένας άνθρωπος σε παίρνει και σου δίνει ένα χρίσμα και ένα βήμα παραπάνω, είναι πάρα πολύ ωραίο. Από εκεί και πέρα δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να του κάνεις τη ζωή πατίνι. Επίσης, είχε πει ότι δίνω τη σκυτάλη (σ.σ. ο Γιώργος Παπαδάκης). Είναι η δική μου ερμηνεία σαν τηλεθεατής. Δεν είναι καθόλου αυθαίρετο συμπέρασμα με αυτά που βλέπω. Είτε συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και η Μαρία έδειξε δυσαρέσκεια στον αέρα είτε έπαιζαν θέατρο».

«Απαξιωτικό στον αέρα. Το ότι σου έδωσε κάποιος μία ευκαιρία, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλήσω από εκεί και πέρα και να το ράψω. Αν είναι να μου δώσεις μία ευκαιρία και να μου κάνεις τη ζωή πατίνι, ευχαριστώ πολύ πάρε τη πίσω» κατέληξε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Πηγή: zappit.gr