Τη δική του προσωπική τοποθέτηση στην έντονη διαφωνία που είχαν στον αέρα του MEGA Αλέξης Κούγιας και Νίκος Συρίγος έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής το πρωινό της Δευτέρας (23/9) αναφέρθηκε στο επίμαχο περιστατικό που συνέβη στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι», με τους δύο άντρες να έρχονται σε οξεία αντιπαράθεση με αφορμή την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

«Έχουμε συνηθίσει έναν Αλέξη Κούγια που είναι εκρηκτικός, κλείνει τα τηλέφωνα και είναι επιθετικός. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό περιστατικό. Δεν ήταν εριστικός, εξήγησε νομικά, μας αρέσει δεν μας αρέσει θεωρείται από τους καλύτερους δικηγόρους. Προσπαθούσε να μην εκραγεί, παρ’ ότι κάποια από αυτά που έλεγε σήκωναν αντιρρήσεις», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ζητώντας από τους συνεργάτες του να μην τον διακόψουν.

«Όταν ο Νίκος Συρίγος αντέδρασε στο σημείο που είπε ότι «καταστράφηκε ο άνθρωπος», πολύ σωστά το έκανε για μένα. Δεν μας ενδιαφέρει αν καταστράφηκε ο άνθρωπος, να μην σήκωνε χέρι. Τέλος. Εκεί όμως αντέδρασε ο Νίκος υπερβολικά και εξερράγη ο κύριος Κούγιας», συμπλήρωσε.

«Αυτό που συνέβη είναι ότι, ακόμη και μέχρι το τέλος, ο κύριος Κούγιας του έλεγε: προς τι τόση οργή; Δεν ξέρω αν κάποιος τον συμβούλευσε και το διαχειρίστηκε καλύτερα, πάντως το Σάββατο το διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά. Αυτός που φώναζε ήταν ο Συρίγος. Εγώ αυτό είδα, συγγνώμη Νίκο», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, προκαλώντας την αντίδραση της Φαίης Σκορδά.